Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România

A- A A+

Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea   Programelor și Strategiilor din România, reprezentată de domnul Președinte Sorin Mierlea, a încheiat un Protocol cu Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România, reprezentată prin doamna Președinte Emilia Cerna Mladin, protocol ce are ca obiect consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de Programe și Campanii de Educare și Informare a cetățenilor în calitatea lor de consumatori. Aceste Programe și Campanii vor valorifica, cu implicații puternice la nivel social, relația dintre auditorii energetici, autori ai certificării calității clădirilor/apartamentelor din punctul de vedere al performanței lor energetice, și beneficiarii acestor servicii, cetățeni proprietari sau chiriași ai spațiilor imobiliare.

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea   Programelor și Strategiilor din România – InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

AAECR – Asociatia Auditorilor Energetici pentru Claădiri din România (www.aaecr.ro) a fost înființată și funcționează pentru promovarea tuturor activităților ce pot conduce la creșterea performanței energetice a clădirilor, inclusiv prin pregătirea post-universitară a unor profesioniști, numiți auditori energetici, capabili să certifice calitatea clădirilor din punctul de vedere al consumurilor de energie și al confortului utilizatorilor. AAECR este asociație neguvernamentală, persoană juridică de drept privat cu patrimoniu propriu, activând cu recunoașterea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și co-fondatoare a Alianței Internaționale pentru Casa Activă.

Prin semnarea Protocolului, cele două organizații confirmă o colaborare îndelungată și se angajează instituțional să o dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul cetățenilor din România.

 

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Sursa:
InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor

Related Posts with Thumbnails