Misiune economica austriaca, gospodarire comunala | 14.03. Cluj Napoca


Misiune economica austriaca, gospodarire comunala | 14.03. Cluj Napoca

Ambasada Austriei – Sectia Comerciala organizează misiune economică răspunzând multiplelor solicitări ale firmelor austriece din domeniul gospodăririi comunale (tehnologii și echipamente utilizate în managementul deșeurilor, al apei potabile și menajere, al măsurătorii parametrilor noxelor, etc,) care doresc să stabilească colaborări cu firmele românești de profil din județele pe care le vizitează. Firmele austriece pot pune la dispoziția partenerilor locali expertiza lor și un know how de ultimă generație. Lista participanţilor austrieci o găsiţi aici, cu mențiunea că ea se actualizează zilnic funcție de noii participanți înscriși.

Dorim stimate domnule Președinte de a vă invita pe Dumneavoastră și pe membrii organizației pe care o conduceți să participați la acest eveniment. Prezența Dumneavoastră ne va bucura!

Când?  Miercuri, 14.3.2018,

ora 15.00

Unde? Consiliul Județean Cluj | Sala mare

Calea Dorobanţilor, nr. 106

Cluj Napoca

De asemenea solicităm prin prezenta sprijinul organizației pe care o conduceți de a face cunoscut evenimentul nostru autorităților și firmelor din județul Dumneavoastră active în domeniul gospodăririi comunale și al construcțiilor, prin mijloacele de informare promovare de care dispuneți. Vă transmitem în acest sens invitația (o găsiți alaturat) are poate fi transmisă organizațiilor, iar alăturat layoutul unui banner care, cu acordul Dumneavoastră poate fi postat pe pagina de web și/sau pe pagina de socializare a instituției.

Pentru mai multe detalii vă rugăm nu ezitați să ne contactați. Dna. Mihaela Dinu vă stă cu plăcere la dispoziție la E bukarest@advantageaustria.org sau T +40 372 068 900.

 

Sursa:

 

 

Ambasada Austriei – Sectia Comerciala
Strada Logofat Luca Stroici 15
RO-020581 București
Romania

T +40 (372) 068 900
F +40 (372) 068 909
bukarest@advantageaustria.org
www.advantageaustria.org/ro