Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Misiune economica la CANTON FAIR 31 octombrie – 08 noiembrie 2017

A- A A+

Misiune economica la CANTON FAIR 31 octombrie – 08 noiembrie 2017

Camera de Comerț și Industrie România – China vă informează că în perioada 31 octombrie – 08 noiembrie 2017 va fi organizată o misiune economică în Republica Populară Chineză având ca principal obiectiv participarea la cea de-a treia fază a CANTON FAIR–ediția 122, eveniment care va avea loc în cadru China Import and Export Fair Complex.

Evenimentul expozițional este considerat cel mai mare de acest gen din lume, cu o participare estimată la peste 20 000 de societăți comerciale și producători. O secțiune importantă o reprezintă domeniile: alimente diverse; cereale alimentare; alimente acvatice; fructe și legume; produse vegetale; conserve; produse alimentare din carne; condimente; aditivi alimentari; ceai; cafea; băuturi răcoritoare; băuturi alcoolice; alimente tradiționale asiatice; dulciuri ş.a.

Companiile românești pot avea un bun prilej pentru a contacta potențiali parteneri de afaceri, oportunitatea de a promova brandurile proprii și posibilitatea de a cunoaștere cele mai noi realizări tehnologice în domeniile de interes vizate.

Călătoria în R.P. Chineză va beneficia și de un program care va cuprinde vizitarea celor mai importante metropole chineze: Canton, Macao şi Hong Kong.

Vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne susține în promovarea oportunității de participare la acest eveniment către companiile membre. În acest sens, transmitem atașat programul deplasării, domeniile și companiile, tarife și servicii, invitația, cât și formularul de participare.

Descărcați aici: INVITATIE_FAZA III

DOMENII SI COMPANII_FAZA III

FORMULAR DE PARTICIPARE

PROGRAM FAZA III

TARIF SI SERVICII_FAZA III

Pentru informații suplimentare și înscrieri rugăm să contactați pe :

Luciana GRUIA

Programs Manager CCIRC

tel: 0729196816

email: b2b@ccroch.ro

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie România – China

Related Posts with Thumbnails