Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Uncategorized

Misiune economică -TÂRG INTERNATIONAL CONSTRUCȚII Orlando/Miami- Los Angele/Las Vegas-SUA, ianuarie-martie 2017

A- A A+

Misiune economică –TÂRG INTERNATIONAL CONSTRUCȚII

Orlando/Miami- Los Angele/Las Vegas-SUA, ianuarie-martie 2017

expo-travelus-comercial

Sub egida Asociatiei Nationale a Constructorilor din SUA si cu sprijinul asociatiilor profesionale din Romania, organizam in lunile ianuarie si martie 2017  participarea specialistilor la cele trei manifestari din domeniul constructiilor de locuinte si a materialelor si utilajelor folosite.

Fiecare din cele trei expozitii din domeniul constructiilor vor avea in jur de 2000 de expozanti si peste 150.000 de vizitatori din SUA si alte tari. Targul’ The Builder’s” va avea loc in Orlando si este axat in special pe constructia de locuinte  iar celelalte doua vor fi in Las Vegas. CON/AGG este cea mai mare expozitie din punct de vedere al echipamentelor si al numarului de vizitatori. Toate se adreseaza specialistilor din domeniu: arhitecti, ingineri constructori, contractori, manageri firme constructii, consultanti, dezvoltatori, specialisti banci, finante.

Considerand ca participarea dvs.si / sau a colaboratorilor dvs. la acest eveniment va ofera posibilitatea de a veni in contact cu cele mai noi realizari, exigente si tendinte in domeniu,va asteptam sa confirmati decizia dvs.  Persoana de contact: Magda Franculescu – Expo Travel.

Tel: 4021 314-1711/ 0731.024880 sau email: expo2travel@gmail.com

 

Sursa:

Expo Travel

Related Posts with Thumbnails