Misiunea economică a companiei portugheze Visabeira în România, 13-16 martie 2023


Consolidarea investițiilor portugheze în România. Misiunea economică a companiei portugheze Visabeira în România, 13-16 martie 2023

În contextul preocupării permanente a misiunii de a promova proiecte de cooperare româno-portugheze și de a consolida investițiile portugheze în România, vă informăm privind interesul exprimat de reprezentanții Visabeira   (https://grupovisabeira.com/en/home), unul dintre cele mai mari grupuri de companii portugheze, de a extinde în țara noastră operațiunile Constructel, divizia telecom a grupului (anexat prezentarea), prin achiziționarea unor dezvoltatori locali de infrastructură de telecomunicații.

În acest context, Joao Castro, directorul general al grupului Visabeira, va efectua o misiune economică în România în perioada 13-16 martie a.c. și a solicitat sprijinul ambasadei, prin BPCE Lisabona, pentru organizarea unor întâlniri B2B (la sediul asociației/camerei de comerț/companiei sau online, în prima fază) cu companii românești care dezvoltă infrastructură de telecomunicații, cărora să le prezinte planurile de dezvoltare ale grupului Visabeira. Delegația Visabeira se va afla la București pe 13 martie a.c., iar pe 14 și 15 martie ar putea efectua inclusiv deplasări în țară pentru întâlniri relevante, în linie cu planurile investițonale ale companiei.  

Față de cele de mai sus, companiile interesate să coopereze cu Visabeira (în măsura în care există) se poate evalua oportunitatea organizării, în perioada 13-16 martie a.c., a unor întâlniri B2B (la sediul firmelor sau online, în prima fază) între acestea și directorului general al Visabeira, Joao Castro.

Adela Condurache-Fedorca Conselheira Economica

Embaixada da Roménia | Rua São Caetano, 5 | 1200-828 Lisboa

(:  +351 213 960 765

(:  +351 917 787 709

Fax:+351 213 960 984

*: lisabona.economic@mae.ro

:: http://lisabona.mae.ro

Sursa:  

AMBASADA ROMÂNIEI în Republica Portugheză