Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Misiunea economica „Tehnologii si procese moderne de constructii pentru eficienta energetica a cladirilor”, derulata in perioada 5 – 10 iunie 2016, in Bavaria

A- A A+

Misiunea economicaTehnologii si procese moderne de constructii pentru eficienta energetica a cladirilor”, derulata in perioada 5 – 10 iunie 2016, în Bavaria

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) si partenerul german TUM-Tech  va face cunoscuta oportunitatea de participare a companiilor din industria constructiilor si a autoritatilor publice la misiunea economicaTehnologii si procese moderne de constructii pentru eficienta energetica a cladirilor”, derulata in perioada 5 – 10 iunie 2016, in Bavaria.

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) si partenerul german TUM-Tech organizeaza aceasta delegatie cu scopul de a promova cooperarea economica romano-germana. Delegatia face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” sustinut de Ministerul de Economie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Delegatia romana va fi formata din 14 persoane de conducere din companii din industria constructiilor, dezvoltatori imobiliari, companii de eficienta energetica si autoritati publice.

Ministerul de Economie din landul Bavaria va selecta cei 14 participanti care vor reprezenta tara noastra.

Descărcați aici. InvitatiaInvitatie Eficienta Energetica Constructii_FNTM Formularul de aplicare Formular Eficienta Energetica Constructii Bavaria si un Program orientativ Program draft_BFP_Industria Constructiilor, care va fi actualizat ulterior in functie de necesitatile participantilor.

Pe site-ul Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri www.fntm.ro regasiti detalii despre delegatie si cele 15 misiuni economice organizate de FNTM in ultimii 11 ani.

Pentru informatii suplimentare contactati pe doamna Laura Popa, Manager de proiect, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, telefon:+4 021 3183873,  fax:+4 0318 145 925, mobil: +4 0728 170 600

 

Sursa:

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

020463, Bucuresti, Dumbrava Rosie 2

Tel:         +4 021 3183873

Fax:        +4 0318 145 925

Website: www.fntm.ro

Related Posts with Thumbnails

RSS Ultimele stiri din business

  • A apărut o eroare, care, probabil, înseamnă că fluxul nu funcționează. Reîncercă mai târziu.