Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Morgan Stanley mentine pozitiile de sell pe gbp/usd

A- A A+
Morgan Stanley mentine pozitiile de sell pe gbp/usd

Moneda britanica ar putea intalni un nivel de rezistenta in momentul in care va incearca sa depaseasca figura ’54, dar cu toate acestea cererea ramane in continuare accentuata, deprecierile atrag tot mai multe ordine de cumparare.

Cu toate acestea lipsa miscarilor ascendente ar putea descuraja cumparatorii, traderii recomanda sa fim atenti la nivelul de suport 1.5325/20, strapungerea caruia ar putea fi catalizatorul  pentru corectia catre 1.5300 si potential la 1.5260. Cu toate acestea Analistii Morgan Stanley mentioneaza graficele de pe termen lung care prezinta un tablou mai mult descendent decat crescator.

Pe langa acesta rapoartele macroeconomice care vin din Marea britanie nu prezinta nimic pozitiv. Analistii vad aprecierea actuala mai degraba ca o corectie, cu toate ca le-au fost activate ordinele de vanzare deschise la 1.52 si inchise la 1.53. Strategii valutari remarca faptul ca nivelul 1.54 este foarte atragator pentru deschiderea ordinelor de vanzare cu tinta spre 1.45 si ordinele stop in zona 1.55.

Tranzactii FOREX

Related Posts with Thumbnails