Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

„Noua Tunisie: spre o noua strategie durabila de investitii” – Forum Investitonal

A- A A+
„Noua Tunisie: spre o noua strategie durabila de investitii”  – Forum Investitonal

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala  face cunoscuta oportunitatea de participare la Forumul Investitional al Tunisiei, cu tema „Noua Tunisie: spre o noua strategie durabila de investitii” ce va avea loc în perioada 13 – 14 iunie 2013, la hotelul El Maouradi Gammarth, Tunis.

Evenimentul din acest an se va axa pe eforturile Tunisiei de a reforma politica de investitii. Dezbaterile din cadrul acestui Forum vor fi centrate pe teme precum: noul Cod de Investitii, noul proces de guvernanta în materie de investitii si oportunitatile de investitii din sectoarele cu valoare adaugata mare.

Conform organizatorilor, Forumul reprezinta o platforma de afaceri prin workshop-urile si întalnirile organizate pe diverse domenii specifice. Vor fi organizate prezentari ale unor specialisti de elita pentru cei aproximativ 1400 de participanti din Tunisia si din strainatate.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails