Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Noutăți în Industrie IEAS 2016 – luna Iunie

A- A A+

 

Noutăți în Industrie IEAS 2016 – luna Iunie

dk expo International Electric

Dk Expo transmite mai jos noutățile în industrie din partea următoarelor companii participante la IEAS 2016.

EXCLUSIV Import – Export – Cablu de date pentru aplicatii industriale: PROFINET

LISSCOM ROMANIA – Sisteme SMART de gestionare a echipamentelor si dotarilor din cladiri

RONEXPRIM – O noua revolutie in tehnologia masurarii: Fluke 279 FC – primul multimetru digital cu camera in infrarosu din lume!

SOCOMEC – Noile game de UPS-uri scalabile până la 1.2 MW de la SOCOMEC, proiectate şi produse în întregime în Europa

 

De asemenea, anul acesta, la IEAS va avea loc Sarbatoarea Electricienilor din Romania. Va fi o sarbatoare organizata in cadrul evenimentului cu actiuni de tip: expozitii dedicate, spectacole, lansari de carte, vernisaje. Accesul este liber tuturor celor interesati.

Electricienii care au pasiuni si preocupari in aceste zone de interes si doresc sa le prezinte in cadrul evenimentului sunt rugati sa ne trasmita cateva randuri cu descrierea acestora pentru inscriere.  Participantii vor avea posibilitatea sa castige numeroase premii: truse de scule, aparate de masura, echipamente protectie, tricouri, cupe, trofee si alte surprize.

Pentru informatii suplimentare privind participarea dvs. la IEAS 2016 echipa Dk Expo va sta la dispozitie,

Organizatorii
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro
Web: www.ieas.ro / Like us on Facebook: www.facebook.com/IEAS.Event
 

_________

EXCLUSIV Import – Export: Cablu de date pentru aplicatii industriale: PROFINET

 

Acest cablu este destinat aplicatiilor industriale speciale tip ETHERNET, pentru utilizarea in conditii severe. Cablul PROFINET de tip A, B sau C, asigura propietati superioare de transmisie, pentru instalatiile cu aplicatii fixe sau flexibile.

Pentru mai multe informatii vizitati www.exclusivsrl.ro si www.helukabel.de

EXCLUSIV IMPORT EXPORT
RO-020372 BUCUREŞTI
Bd. Lacul Tei,  nr.25, et. 1
Tel/Fax: 0040 21 210 49 94
office@exclusivsrl.ro
www.exclusivsrl.ro

_________

LISSCOM ROMANIA – Sisteme SMART de gestionare a echipamentelor si dotarilor din cladiri.

Gestionarea inteligenta a cladirilor este un concept care a demonstrat deja, ca poate determina economii importante, inlaturand in totalitate subiectivismul omului si realizand un confort foarte asteptat de catre utilizatorii de internet. Gestionarea inteligenta a energiei, a dotarilor tehnice intr-o localitate, in cladiri, sau entitati diferite, indiferent de dimensiunile acestora, se poate realiza cu ajutorul unor SISTEME SMART. Implementarea sitemelor de gestionare inteligenta realizeaza economii importante atat in planul consumurilor de energie cat si in planul administrativ si organizatoric, fiind nevoie de personal foarte redus si cu calificare medie.  Sistemele SMART concepute cu elemente hardware si software de la compania germana GFR, sunt flexibile si pregătite pentru schimbarea modului de consum (numai cand trebuie si numai cat trebuie). Toate activitatile  presupun dezvoltarea simultană a produsului și a procesului de monitorizare, control si culegerea datelor necesare unui mamagement eficient. Numai o mica parte  dintre companii sunt pregătite să optimizeze procesele pe baza analizei datelor culese si stocate intr-un data center. Conectarea lumii fizice cu cea virtuală prin sisteme SMART, are un impact major asupra tehnologiilor, proceselor de fabricație și oamenilor care isi doresc si din ce in ce mai mult confort.  Pentru culegerea si interpretarea datelor intr-un data center, este necesar un sistem format dintr-un soft de monitorizare si control de la distanta (WEBVISION) si un soft pentru management (WEBENCON), certificat ISO 50001, destinat optimizarii si eficientizarii energiei. Aceste softuri sunt capabile sa identifice si sa defineasca parametri optimi pentru orice tip de cladire sau zona industriala de pe un teritoriu nelimitat, in scopul evaluarilor pentru un management eficient.

LISSCOM – Brasov
_________

RONEXPRIM O noua revolutie in tehnologia masurarii: Fluke 279 FC – primul multimetru digital cu camera in infrarosu din lume!

Fluke 279 FC – este primul multimetru digital cu camera in infrarosu integrata, proiectat pentru a creste productivitatea in activitatea dumneavoastra. Noul multimetru digital Fluke 279 FC permite

identificarea imediata a problemelor din aplicatiile industriale avand intotdeauna sub observatie parametrii de functionare ai echipamentelor electrice.

Fluke 279 FC este instrumentul ideal pentru verificarea contactele imperfecte sau anumitor defecte intr-un panou electric, pentru a masura tensiunea si curentul (prin intermediul cordonului flexibil Fluke

Iflex).

Ecranul mare cu afisaj color este perfect pentru vizualizarea foarte buna si clara a imaginilor in infrarosu.

Compatibil cu aplicatia Fluke Connect®

Sistemul Fluke Connect® permite masurarea simultana a parametrilor in mai multe puncte dintr-o locatie pentru a identifica rapid problemele din instalatie. Astfel puteti vizualiza si analiza datele masurate

direct pe smartphone-ul dumneavoastra prin intermediul aplicatiei Fluke Connect®, imbunatatind astfel comunicarea cu echipa de intretinere, siguranta si productivitatea.

Beneficiile noului multimetru digital Fluke 279 FC:

 • Doua instrumente intr-unul singur – multimetru digital True RMS + camera in infrarosu
 • 15 functii: tensiune AC/DC 1000V, curent AC 2500 A (prin intermediul cordonului flexibil Fluke Iflex)
 • Rezistenta, frecventa, capacitate, testare diode, valori: min/max/avg, hold, continuitate, iluminare afisaj.
 • Detector IR: – rezolutie: 80 x 60
 • Domeniul de temperatura: -10°C – 200°C
 • Afisaj: display LCD color 3.5”
 • Bluetooth: pentru utilizarea aplicatiei Fluke Connect®
 • Protectie: CAT III 1000V / CAT IV 600V
 • Baterie Li-Ion reincarcabila ce permite o autonomie de pana la 10 ore

Aplicatia Fluke Connect®
Sistem wireless Fluke Connect® – Vedeti, Salvati si Distribuiti direct de pe teren.
Acest sistem va permite conectarea la cea mai mare gama de instrumente de masura si testare wireless, cu ajutorul aplicatiei Fluke Connect™.

o   Aplicatia Fluke Connect impreuna cu camerele de termoviziune reprezinta singurul sistem de masurare wireless care va permite sa fiti in contact cu intreaga echipa fara sa parasiti locatia in care va aflati
o   Prezentati sau transmiteti un raport detaliat cu ajutorul aplicatiei instalata pe tableta
o   Permite pastrarea istoriei valorilor inregistrate pentru comparatii ulterioare

Aplicatia Fluke Connect® poate fi descarcata GRATUIT din App Store si Google Play.

 

Multimetrul digital Fluke 279 FC este un instrument indispensabil profesionistilor responsabili de mentenanta predictiva.

Acesta poate fi achizitionat de la Ronexprim – reprezentant autorizat Fluke Corporation.

Pentru mai multe informatii puteti accesa: http://www.ronexprim.com/noutati/fluke-279-fc–primul-multimetru-digital-cu-camera-in-infrarosu-din-lume.html

 

_________

SOCOMEC – Noile game de UPS-uri scalabile până la 1.2 MW de la SOCOMEC, proiectate şi produse în întregime în Europa

Leader în dezvoltarea şi producţia sistemelor UPS integrate, de puteri mari, compania SOCOMEC este mândră să prezinte noi soluţii scalabile, eficiente energetic. Echipamentele combină avantajele tehnologiei Green Power 2.0 cu flexibilitatea unui sistem modular.

Putere adaptată în funcţie de necesităţi

Schimbările tehnologice rapide din domeniul IT conduc la necesitatea ca infrastructura de asigurare a unei alimentări electrice de calitate în mod continuu să fie adaptabilă şi flexibilă. Uşurinţa cu care se pot realiza upgrade-uri a devenit crucială. În acelaşi timp, sistemele scalabile oferă şi avantajul unei implementări rapide la costuri mai mici.

DELPHYS XTEND GP este o gamă de UPS-uri scalabile ce pot fi implementate în mod real fără întreruperea funcţionării („hot-scalable”), destinate a oferi scalabilitate puterii prin adăugarea de module de putere pentru a extinde sistemul până la 1,2 MW .

MODULYS GP – UPS-uri modulare de la 25 până la 600 kW

O altă soluţie de UPS-uri scalabile cu tehnologie Green Power 2.0. Principiul este acelaşi: puterea unei singure unităţi MODULYS GP poate fi scalată de la 25 până la 200 kW prin adăugarea de module de putere ce sunt introduse vertical în cadrul aceluiaşi cabinet.

Noua caracteristică este modularitatea orizontală: acum există posibilitatea realizării unui sistem de până la 3 cabineţi în paralel, pentru a furniza o putere totală de 600 kW. Proiectată cu caracteristica “no single point of failure”, soluţia furnizează o redundanţă totală N+1 sau N+2.

Green Power 2.0

Soluţiile UPS ce folosesc tehnologia Green Power 2.0 oferă următoarele avantaje:

 • Eficienţă până la 96%,
 • Costuri cu energia reduse atunci când funcţionează în modul VFI,
 • Factor de putere unitar (PF = 1) ce asigură un raport euro / kW excelent,
 • Nivele de performanţă certificate de Bureau Veritas.

 

Toate gamele menţionate sunt proiectate, testate şi produse în Europa.

http://www.socomec.ro/v2/green-power-ups_ro.html

Sursa:

Dk Expo
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro
Web: www.ieas.ro / Like us on Facebook: www.facebook.com/IEAS.Event

dk expo sigla

Related Posts with Thumbnails