Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

O NOUA MODALITATE DE COMUNICARE SI OPORTUNITATE DISPONIBILA ACUM SI IN ROMANIA. Interviu acordat de domnul Radu Sebastian Sorin –Director regional -Membru fondator al LV7 HOLDING CORPORATION

A- A A+
O NOUA MODALITATE DE COMUNICARE SI OPORTUNITATE DISPONIBILA ACUM SI IN  ROMANIA. Interviu  acordat  de domnul Radu Sebastian Sorin –Director regional  -Membru fondator al LV7 HOLDING CORPORATION

Ce inseamna afacerea LV7?

RSS: LV7 este un proiect ambitios care ofera tuturor celor ce vor sa se implice, oportunitati egale de a-si  dezvolta o afacere proprie intr-un domeniu extrem de atractiv, cel al telecomunicatiilor.

Mai precis, LV7 este un canal de marketing ce promoveaza primul proiect global de Videotelefonie, bazat pe tehnologia High Quality VoIP cu servicii concepute pentru a putea fi utilizate cu sau fara un calculator.

Asta presupune ca trebuie sa te pricepi la telecomunicatii pentru a intra in aceasta afacere?

RSS: Nicidecum. Avem mecanismele prin care oricine poate incepe de la zero, fara cunostinte de telecomunicatii, de management sau de marketing. Evident, orice cunostinte de acest gen sunt un atuu important si contribuie la o dezvoltare mai rapida a propriei afaceri. Asta este una din partile frumoase ale proiectului, ca fiecare poate merge in ritmul sau, in functie de cunostintele de care dispune si de timpul pe care doreste sa il investeasca. Mai mult, nu trebuie sa faci investitii in stocuri de produse, nu ai nevoie de depozit sau spatiu comercial pe care sa platesti chirie.

Spuneti-ne cateva cuvinte despre serviciul pe care il promoveaza acum LV7?

RSS:LV7 promoveaza servicii de videotelefonie la distanta la preturi foarte mici. Serviciile noastre  conecteze oameni din intreaga lume si garanteaza o calitate excelenta a comunicarii nu numai pentru apelul audio ci si pentru apelul video, deci ofera posibilitatea de a vorbi “fata in fata”, in timp real. Toate acestea sunt posibile la preturi foarte mici, si nelimitat in reteaua globala Necc Telecom. Este o solutie care poate fi utila oricarei persoane si poate aduce un plus de valoare si economii substantiale oricarui business.

Ce aduce nou acest serviciu si ce aduce nou LV7 pentru cei ce doresc sa intre in acest proiect?

RSS:Afacerea noastra conecteaza oameni care sunt la mii de kilometri distanta, fara a avea nevoie neaparat de un calculator. Venim astfel sa oferim un serviciu care poate fi folosit de oricine, acasa sau la birou. Ofera si un plus de mobilitate putand accesa acelasi serviciu de pe mai multe dispozitive.

LV7 ofera mai multe avantaje. In primul rand, acela de a fi partener intr-un business global cu acces la o piata globala, respectiv de a construi o afacere cu clienti din intreaga lume. Poti avea clienti vecinii de bloc, oamenii care traiesc in acelasi oras cu tine dar si clienti din Africa, Australia, America sau oriunde pe glob, chiar si fara sa ii cunosti. Poate parea putin ireal dar prin mecanismul pe care l-a construit si prin serviciul cu acoperire globala, iti poti construi o afacere la nivel global.

Un alt avantaj major este faptul ca devii nu doar partener ci si actionar intr-o companie globala. Este probabil o oportunitate pe care un om de afaceri din Romania o intalneste mai greu.

Cat trebuie sa investesti pentru a te alatura proiectului LV7?

RSS:Resurse minime. Este voba mai intai de timp iar ceea ce propunem noi este o flexibilitate totala. La fel si in cazul resurselor financiare. Multi parteneri de-ai nostri au pornit la drum cu investitii cu care in orice alt proiect nu ai reusi sa iti faci decat carti de vizita si poate un site de prezentare. In LV7 primesti de la inceput suportul necesar de pregatire, materiale de promovare, interfata online, cam tot ce ai nevoie pentru a incepe sa gasesti si sa atragi clienti. In timp, prin implicare, poti construi o afacere solida.

Ce le recomandati persoanelor care vad un potential urias in aceasta afaceree dar efectiv nu au timp sa dezvolte acest proiect?

RSS:Avem programe gandite special pentru investitori, persoane care vad potentialul acestei afaceri dar nu vor sa se implice activ.De anul trecut  In cadrul holding-ului LV7   au inceput sa se emita optiuni   adica viitoare actiuni pe bursa NY.

Spuneati ca LV7 este un proiect global. Aveti deja prezenta si pe alte piete?

RSS:Sistemul si serviciul pe care il promovam ne permite, cum spuneam, sa avem clienti si parteneri oriunde in lume. Avem in acest moment parteneri si clienti in SUA, Marea Britanie, Germania, Ugaria, Italia, Spania, Canada si alte cateva tari.

Daca puteti sa ne spuneti cateva cuvinte despre viziunea companiei LV7

RSS: In momentul de fata distribuim servicii de videocomunicatii la nivel global .

O data cu lansarea si implementarea sistemului de videotelefonie lansam un nou canal media  pentru companii . Publicitatea pe videotelefon . Atata timp cat videotelefoanele  noastre intra in modul stand-by afiseaza  spoturi publicitare ale firmelor , companiilor .Este un canal media unic iar reclama nu depinde de televizor, ziar sau internet. Este o nou directie in marketing. Cu siguranta in viitorul apropiat va deveni un canal foarte puternic prin care companiile isi vor face cunoscuta oferta .

De altfel,  proiect aflat in ultima faza de implementare, este de a oferi clientilor nostri conexiune la  internet 4G WiMAX .A patra generatie de internet .

As mai enumara din proiectele noatre de viitor , telefonie mobila , televiziune ,proiecte ceva mai indepartate  distributie de curent electric si gaze naturale , produse financiar bancare, sisteme de protectie a locuintei .

O alta strategie adopdata de holding-ul LV7  avand in vedere expasiunea la nivel global este cea legata de investitii .Aici abordam doua strategii si anume investitii locale si investitii strategice .Avem pachete concepute atat pentru investitori locali dar si pentru investitori stategici binenteles cu avantajele aferente .

Mai multe informatii despre proiectul LV7 si serviciile de videotelefonie promovate, se pot obtine la  nr. de telefon: 0748 13 97 96; 0757 24 50 63 sau e- mail: nicoara_bianca@yahoo.com

Toate solicitarile vor fi transmise reprezentantilor LV7.

Related Posts with Thumbnails