Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oferta firmei Hansbach Development SRL de “geocontainere -saci anti inundație AQUA-STOP”

A- A A+

Oferta firmei Hansbach Development SRL de  “geocontainere -saci anti inundație AQUA-STOP”

Firma Hansbach Development SRL, a dezvoltat si fabrică  în România o gamă de produse inovatoare ,“geocontainere(saci) anti inundație AQUA-STOP”.

Produsele AQUA- STOP, au fost testate în cadrul Laboratorului Facultății de Hidrotehnică din cadrul  Universității de Construcții București și a Institutului de Cercetări PROCEMA, obținând agrementul tehnic nr. 003-01/083-2014 eliberat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Totodată, în urma testelor și probelor făcute în cadrul Inspectoratului General pentru situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din Romania, a fost eliberată adresa  nr. 101356/05.08.2014  către toate unitățile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din Romania, ce recomandă folosirea produselor  AQUA-STOP  în cadrul intervențiilor de urgență împotriva inundațiilor.

Prin  Ordinul 1422/2012 al Ministerului Apelor, Pădurilor si Protecției Mediului,  geocontainerele (sacii) antiinundație – saci cu materiale higroscopice, autoelevabili în contactul cu apa / pag. 31, poz. 09 –  sunt indicați  pentru a fi folosiți în gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcții hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă și poluări marine în zona costieră, de către toate structurile implicate în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice.

Descărcați aici: PREZENTARE AQUA-STOP RO1

Pentru o scurtă descriere a produselor , vă rugăm să aveți amabilitatea de a vizita website-ul Hansbach Development SRL www.aqua-stop.ro .

.

Sursa:

Hansbach Development SRL

Related Posts with Thumbnails