Oferta de colaborare în domeniul vânzării-cumpărării legumelor și fructelor din Polonia


Oferta de colaborare în domeniul vânzării-cumpărării legumelor și fructelor din Polonia

În domeniul legumelor de câmp de cea mai bună calitate, vă propunem catalogul nostru și informații succinte legate de compania noastră. Eu mizez pe o cooperare  comercială pe termen lung și multilaterală. Pe lângă producția pe cont propriu de legume de câmp, ne ocupăm, de asemenea, de comerț și de distribuție de toate tipurile de legume și fructe, comercializate la un ordin concret. De la cele care nu sunt în mod constant în oferta noastră, până la cele care nu depind de sezon și sunt mereu disponibile.​

 SZYSAL GLOBAL TRRADE – FRUCTE _LEGUME.pdf

​​Catalogul aflat în atașament prezintă, într-un format comprimat, principalul nostru sortiment. Legumele noastre îndeplinesc toate cerințele și restricțiile stricte, datorită faptului că acestea sunt supuse monitorizării stricte, atât în câmp, cât și în timpul depozitării. Suntem în măsură să furnizăm orice tip de produse din segmentul de fructe și legume -în conformitate cu așteptările clientului.

Desfășurăm vânzări de produse agricole pe tot parcursul anului, dar, de asemenea, livrări la timp și realizări ale contractelor mari industriale. În funcție de așteptările Dumneavoastră, vă oferim o gamă largă de posibilități de logistică. Toate produsele noastre sunt expuse unui control de mai multe etape, astfel încât putem fi siguri că legumele oferite Dumneavoastră rămân la cel mai înalt nivel și satisfac așteptările Dumneavoastră.

În mod constant întărim poziția noastră pe piața națională, însă în ceea ce privește finanțele, evităm contacte cu agenții economici, care au probleme cu lichiditatea. Prin urmare, la începutul colaborării, în primul an, nu oferim posibilitatea de amânare a plății. Mai ales după o mare firmă românească, care are contracte cu rețele comerciale (și, prin urmare, s-ar părea, că ar fi prestigioasă) ne-a înșelat, fără a plăti pentru mai multe camioane de marfă. Banii, desigur, i-am recuperat…(vindication, instanță, ) nu am avut intenția să răbdăm dacă cineva în mod intenționat ne înșeală

Dacă ne uităm la analiza produselor alimentare pe piață, se pare că pentru clienții din rețelele comerciale, o valoare mult mai mare o are perfecțiunea produsului decât prețul. Din punctul nostru de vedere, aceasta înseamnă că doar vânzările noastre de cele mai bune legume, în combinație cu eficienta și competenta Dumneavoastră în organizarea importului de la noi poate contribui la îmbogățirea rapidă a ambelor părți. În caz de interesul Dumneavoastră în oferta noastră, vă rugăm să scrieți, în linii mari, cum ar putea arăta, în opinia Dumneavoastră, colaborarea noastră, apreciem onestitatea și corectitudinea, deoarece aceste trăsături ușurează viața 🙂 În prezent, avem cantități URIAȘE de legume, URIAȘE. Avem mii de tone de fiecare tip de legume, cel mai bine în vrac, pe camion basculantă sau în saci, big-bag-uri, inclusiv mai multe camioane pe zi –  este doar chestiunea de bani!!! Recolta a fost foarte mare, și trebuie să scăpăm de marfă parțial. Orice se poate negocia, tot ceea de este legat de calibru și prelucrar, ambalare, soiuri și așa mai departe… nu vreau să scriu pe rând ce este posibil, deoarece nu știu ce așteptați Dumneavoastră, pentru când, și așa mai departe. Leguleme de câmp și de seră, comestibile și industriale, în big-baguri, saci, cutii de carton, în vrac, varză în cutii de lemn -vă livrăm tot ceea de ce aveți nevoie. De preferință în cantități angro.

– cartofi 5+ roșii, galbeni, albi, comestibili, pentru chips-uri, cartofi prăjiti, pentru amidon – sute de camioane

– sfeclă rotundă, alungită, de la 6 în sus – sute de camioane.

-ceapa galbenă, roșie 4-6 ; 6+ ; 4+ ;5-7 zeci de camioane, e vorba de cerințe și  de tăiere, pentru ambalare și pentru curățare, toate la comandă, totul este posibil

– cereale, culturi secundare – sute de camioane doar e vorba de bani și de transport

– material calificat de însămânțare și material săditor

– țelină, mică pentru marketuri și mare industrială – peste zece camioane

-pătrunjel și morcovi 2-4, 4+ peste zece camioane

doar peste zece camioane, pentru că ale noastre sunt deja achiziționate pe bază de contract de către o fabrică de prelucrare în țară.

-varză chinezească, albă, roșie, italiană – zeci de camioane

-roșii, pe tot parcursul anului – posibilitatea de etichetare și așa mai departe

-mere în cutii de carton, în folie, în profil presat, majoritatea soiurilor, sute de camioane, în special cele industriale pentru sucuri, în acest an, pentru piure și așa mai departe

– conopidă, broccoli – peste zece camioane, de preferință, împărțite pe rozete, pentru produse congelate

 

 

Când ne înțelegem în ceea ce privește sortimentul principal de produse, va fi posibilitatea de a vă oferi ceapă-praz, castraveți, varză acră, de fapt, tot ceea de ce aveți nevoie, este doar chestiunea de preț, care variază uneori, din oră în oră, dar dacă convenim un preț anume, acesta nu trebuie să se schimbe. Am scris despre sute de camioane, pentru că atât de multă marfă o pot organiza de la companiile vecine și alți producători împrieteniți, în ceea ce privește legumele mele, eu pot vinde numai excesul, sau anul viitor, deoarece cele mai multe dintre legumele noastre sunt deja vândute pe baza de contracte permanente multor cumpărători care iau de la noi de mulți ani, dar dacă asigurați transportul, transferați banii cu o zi înainte de încărcare, puteți comanda legume până la refuz, sunt posibilități uriașe de export în acest an, guvernul polonez importă din vest, prin urmare, toate produsele autohtone sunt vândute sub costul de producție… Acum avem nevoie de a vinde legume forțat, pentru că prețul încet merge în sus… Suntem, de asemenea, foarte atenți cu încrederea față de noi parteneri, dar cred că, pe măsura dezvoltării cooperării noastre, eu pot exporta, de asemenea, de la prieteni, și tehnică agricolă, în special mașini agricole, remorci, tractoare și piese de schimb, am acces la mai multe companii, printre acestea la cele din industria agricolă, dar cu o comandă specială tot ne descurcă m, în plus, nu știm piața și așteptările dumneavoastră, până în prezent românii cu care am colaborat au ținut exclusiv la mărimea de legume și prețul ieftin al remorcii.

 

 

 

​​Produsele noastre agricole vândute pe piața internă trec toate testele de carantină, folosim răsaduri calificate și aproape exclusiv cele mai bune semințe olandeze. Culturile active, mijloace de protecție a plantelor perfect asortate, rotația culturilor, culturile secundare care distrug bolii și fertilizează solul, instalaţiile de irigat prin aspersiune în timp de secetă, sala pentru depozitarea de legume și hala de refrigerare cu agregate pentru varză arată care este calitatea produselor noastre. Un mic exemplu de lucrări curente îl trimit în formă de fotografii, și, de asemenea, catalogul firmei mele de distribuție. Văd oportunități de cooperare de NEIMAGINAT în orice domeniu din sectorul agricol/agro-alimentar. Dacă cumpărați legume de la noi câțiva ani în șir, așa încât rulajul nostru ar fi mare, atunci cred că am putea semna un contract mai târziu. Ar trebui să vorbim, de asemenea, despre facturi. Eu văd mari oportunități pe piața de piese de schimb și utilaje agricole, care, în Polonia, sunt foarte ieftine, și, în plus, am acces la importul de tractoare și echipamente mai bune din Olanda și Germania, combine agricole, mașini de semănat, utilaje de ambalare, mașini de defrisat, transportoare, instalații de irigat prin aspersiune, remorci, să nu mai vorbim despre seminte, butași, de fapt de tot ce trebuie un țăran sau comerciant în mediul rural. Am acces la marketuri în Polonia (dar ele au mofturi, vor legume spălate și așa mai departe) și sper că știți foarte bine că în cazul în care cooperarea noastră ar fi bună, poate, vom cumpăra și noi ceva de la Dumneavoastră, de exemplu, ceva de sezon, ceea ce nu e cultivat  sau este scump în Polonia. În prezent, păstrăm cartofi pentru cartofi prăjiți și chips-uri, care în primăvară vor merge la cea mai mare fabrică care le trimite la compani. Ca să nu fie neînțelegeri, voi folosi servicii unui birou de traduceri, iar apoi aș prefera să scriu cu o persoană de contact în limbile rusă sau engleză, prin e-mail, pentru că atunci nu va exista niciun risc că nu auzim ceva sau nu înțelegem ceva – toate ar trebui să fie scrise negru pe alb.
Vă rugăm să scrieți ofertele de preț pentru anumite bunuri, de care sunteți interesați,

Sursa:
http://ec.europa.eu/taxation_c ustoms/vies/vieshome.do?locale =ro
CIF PL5272755270

REGON (numărul statistic) 363310475

https://wyszukiwarkaregon.stat .gov.pl/appBIR/index.aspx