Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oferta de închiriere spații birouri, spatiu comercial ATLAS SPORT SRL Târgu Mureș

A- A A+

Oferta de închiriere spații birouri, spatiu comercial ATLAS SPORT SRL Târgu Mureș

Oportunitate unică de închiriere într-o clădire impresionantă de 4 etaje, situată într-o locație strategică pe strada Pandurilor în cartierul Tudor – la 250m de Fortuna, 250m de Universitatea “Dimitrie Cantemir”, 800m de EON.

La parterul clădirii se află un spațiu comercial generos, cu o suprafață de 360mp, ideal pentru diverse afaceri, cum ar fi magazine, cafenele, restaurante sau showroom-uri. Designul modern și vitrinele mari vor atrage atenția trecătorilor și vor oferi o expoziție excelentă pentru produsele și serviciile oferite.

La primul etaj al clădirii, vă întâmpină un spațiu de birouri bine amenajat și funcțional. Acest spațiu este potrivit pentru birouri open-space sau individuale, oferind un mediu de lucru inspirator pentru echipa dvs. Aici, veți beneficia de lumina naturală pe parcursul zilei, creând un mediu plăcut pentru angajați și clienți.

Această clădire oferă un mare potențial de dezvoltare pentru diferite domenii de activitate. Având în vedere dezvoltarea dinamică a zonei, proximitatea fata de cel mai mare cartier din Tg Mures, locatia este excelenta atat pentru birouri cat si pentru spatii comerciale.

Pentru mai multe informatii va rugam apelati / scrieti la 0754318945 sau contact@atlassport.ro

Sursa:

Camera de Comerţ şi Industrie Mureş
Related Posts with Thumbnails