Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | CCICJ, Oferte

Ofertă în producerea ambalajelor- Modpack System

A- A A+

Modpack System

MODPACK SYSTEM ofera solutii integrate de ambalare industriala, cu un grad avansat de personalizare si adaptare la cerintele clientilor, care raspund cu succes tuturor exigentelor.

Compania a luat fiinta in anul 2007 si are capital 100% romanesc.
Potofoliul de clienti al companiei este impresionant si cuprinde firme romanesti, companii multinationale precum si firme cu capital strain printre care putem enumera TMKEN ROMANIA SA, GONZALES, PHILIP MORRIS, BRITISH AMERICAN TOBACCO, ABB, ALSTOM, CELESTICA, MICHELIN, SIEMENS, PIRELLI, EUROSIC,VAN DOORN EXPORT PACKING, etc.

Evolutia companiei este spectaculoasa si sfideaza climatul auster al crizei economice, astfel ca dupa cinci ani firma are peste 40 de angajati si o cifra de afaceri medie de cca 900.000 euro/an. Firma este reprezentativa pentru mediul economic prahovean iar rezultatele obtinute intaresc de la an la an pozitia noastra (locul II la Topul firmelor editia 2012, organizat de CCIPH)
Au fost dezvoltate patru segmente de business:

  • productie de ambalaje din lemn,
  • proiectare specializata de solutii de ambalare
  • servicii de ambalare la cheie
  • distributie nationala a materialelor de ambalat pentru branduri cunoscute pe piata de profil precum PROPACK ITALIA, WELTKAMP OLANDA, DR SHRINK USA, NARROWTEX .

In acest context, in ultimele sase luni MODPACK SYSTEM a deschis doua centre logistice – unul in incinta PLOIESTI WEST PARK – ALLIANSO si un altul in Cluj Napoca (incinta COMAT CLUJ SA) ,iar pana la finele anului 2013 va deveni operational un  centru logistic la Craiova.
Pentru mai multe detalii accesati http://modpack.ro/

Related Posts with Thumbnails