Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oficiile Poştei Române din întreaga ţară vor fi închise de 1 Decembrie

A- A A+
Oficiile Poştei Române din întreaga ţară vor fi închise de 1 Decembrie

Compania Naţională Poşta Română informează că în data de 1 Decembrie 2011, Ziua Naţională a României, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise.

„În consecinţă, este posibil ca trimiterile poştale, prezentate în datele de 29 şi 30 noiembrie, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie, context în care se va acorda o atenţie sporită pentru distribuirea coletelor poştale care conţin alimente (datorită gradului sporit de perisabilitate)”, se spune în comunicat.

De asemenea, presa cotidiană şi periodică ce va apărea în 1 decembrie va fi distribuită a doua zi.

Poşta Română a obţinut un profit de 472.000 lei în cel de-al treilea trimestru din acest an, faţă de o pierdere de 21,6 milioane lei în perioada similară din 2010.

Poşta Română SA este o societate comercială cu capital majoritar de stat, are peste 35.000 angajaţi şi este operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale. Acţionarii companiei sunt statul român, reprezentat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, care deţine 75% din capitalul social, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capitalul social.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails