Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

OMV Petrom a ieftinit motorina cu 3 bani/litru, de marţi

A- A A+
OMV Petrom a ieftinit motorina cu 3 bani/litru, de marţi

Compania OMV Petrom, controlată de Grupul OMV din Austria, a scăzut preţul de referinţă la motorină cu 3 bani/litru, începând de marţi, în timp ce preţul benzinei rămâne neschimbat, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei.

Astfel, motorina Top Euro Diesel 5 costă 4,70 lei/litru, motorina OMV Sprint Diesel este 4,72 lei/litru, în timp ce litrul de motorină Euro Diesel 5 este 4,50 lei, iar cel de OMV Alpin Diesel costă 5,04 lei/litru.

Benzina costă ca şi până acum. Astfel, litrul de benzină Premium fără plumb 95 costă 4,60 lei, benzina Top Premium fără plumb 99+ este 4,98 lei/litru, în timp ce sortimentul de benzină OMV Carrera 95 costă 4,74 lei, iar cel de OMV Carrera 100 este 5,40 lei/litru.

Preţurile Petrom pot varia cu maximum +/-5% faţă de preţurile de referinţă.

Petrom este cea mai mare companie românească de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Marketing, Gaze Naturale şi Energie. Petrom exploatează în România rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 823 milioane barili echivalent petrol (854 milioane de barili echivalent petrol la nivel de Grup), are o capacitate maximă anuală de rafinare de 8 milioane tone şi circa 550 de staţii de distribuţie carburanţi în România. Compania deţine, de asemenea, o reţea internaţională de 268 benzinării, localizate în Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia.

Sursa: NewsIn

Foto: http://www.valcea-news.ro

Related Posts with Thumbnails