Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oportunitate de consultanţă gratuită pentru companiile locale

A- A A+
Oportunitate de consultanţă gratuită pentru companiile locale

Centrul de Afaceri MASTER oferă firmelor din Regiunea Nord-Vest servicii de consultanţă gratuită în organizarea muncii şi sesiuni de instruire a managerilor societăţilor comerciale, în vederea promovării adaptabilităţii şi introducerea de noi soluţii organizatorice.

De asemenea, companiile care desfăşoară activităţi cu impact asupra mediului îşi pot specializa una dintre persoanele, care ocupă o funcţie de conducere în organizaţie, în meseria de « Manager al sistemului de management de mediu » (COR 242304).

Centrul de Afaceri MASTER este partener naţional al proiectului„Întreprinderile româneşti în contextul schimbării„ – Program de Formare, Consultanţă şi Asistenţă a întreprinderilor pentru promovarea adaptabilităţii şi introducerea de noi soluţii organizatorice, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Data limită de înscriere pentru a beneficia de serviciile de consultanţă este 30 mai. Pentru detalii suplimentare sau pentru furnizarea talonului de participare, cei interesaţi pot folosi următoarele date de contact:

Centrul de Afaceri MASTER DEVA

Bd-ul 22 Decembrie, Nr. 37A, Cam. 221

E-mail: gentiana@centrulmaster.ro, centrul.master@gmail.com

Tel. fix: 0254.218.111

Fax: 0354.814.880

Persoana de contact: Gentiana NICULA, responsabil selectie zonal

Mobil: 0732.123.360

Related Posts with Thumbnails