Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oportunitate de participare la evenimentul de prezentare a tehnologiei japoneze Ecology Diversity Energy (EDS

A- A A+

Oportunitate de participare la evenimentul de prezentare a tehnologiei japoneze Ecology Diversity Energy (EDS)

Camera de Comerţ şi Industrie a României transmite oportunitatea de participare, in data de 13 iunie 2015, intre orele 10.30 si 16.00,  in Aula Magna a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, la seminarul de prezentare a tehnologiei japoneze Ecology Diversity Energy (EDS). Totodata, in perioada 12 iunie – 21 iunie 2015, in holul Facultatii de Medicina a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, va avea loc o expozitie a tehnologiei EDS si a aplicatiilor acesteia.

Tehnologia de varf are aplicatii in protectia mediului, a padurilor si permite utilizarea materialului lemons din padurile tropicale, in industria de constructii si industria de mobilier.

La acest eveniment  va participa domnul Sachio Ishii, inventatorul acestei tehnologii si membri ai Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) care au fabricat produsele de mobilier cu materiale romanesti, tratate cu aceasta tehnologie EDS.

In acest sens, pentru informatii suplimentare si confirmari, va puteti adresa cabinetului prorectorului prof.univ.dr. Livia Ilie, adresa de e-mail: prorector.strategie@ulbsibiu.ro, telefon: 0269.234.879.

Sursa:

CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A ROMÂNIEI

Departamentul Relaţii cu Membri
Biroul Comunicare cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 50

Related Posts with Thumbnails