Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oportunitate de participare la expozitiile specializate „Lumea Mobilei” si „TECHNOMEBEL”

A- A A+
Oportunitate de participare la expozitiile specializate „Lumea Mobilei” si „TECHNOMEBEL”

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala,  informeaza despre oportunitatea de participare la expozitiile specializate „Lumea Mobilei” si „TECHNOMEBEL”.

Evenimentele vor avea loc în perioada 23-27 aprilie 2013 la Centrul de expozitii „Inter Expo” din Sofia, Bulgaria.

Expozitia „Lumea Mobilei” este axata pe examinarea ultimelor tendinte în decoratiunile interioare si în mobila, iar „TECHNOMEBEL” este un targ dedicat noilor tehnologii specifice productiei de mobila si prelucrarii lemnului.

Sustinerea în paralel a celor doua expozitii ofera expertilor si publicului o perspectiva ampla asupra industriei de mobila, acestia putand afla ultimele noutati cu privire la echipamentele necesare productiei de mobila, domeniul materialelor de productie si colectiile producatorilor bulgari de top.

Va informam, de asemenea ca în timpul expozitiei vor avea loc consultari gratuite acordate de proiectantii bulgari. De asemenea Ambasadei Romaniei i s-a pus la dispozitie un stand de informare de 12m² la expozitia  „Lumea Mobilei”, cu posibilitatea ca în cadrul acestuia exportatorii si producatorii romani sa îsi expuna materialele promotionale.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Dl. Petru Saca, Consilier de Zona, Biroul Relatii Externe, Directia Reprezentare Camerala, tel.: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails