Oportunitate de participare la Targul International „Gusturi Regionale”


Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea Sectiei de Promovare a Comertului si a Investitiilor a Ambasadei Republicii Polone la Bucuresti, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea de a participa la Targul International „Gusturi Regionale”, ce va avea loc in orasul Poznań, in Polonia, in perioada 21 – 24 septembrie 2013.

Scopul targului este de a promova produsele alimentare regionale certificate, sprijinind productia alimentelor traditionale si a felurilor de mancare locala. Totodata, datorita formatului sau, ce include doua zile de expozitie (21 – 22 septembrie) si doua zile dedicate intalnirilor bilaterale intre companii (23 – 24 septembrie), targul creeaza conditiile optime pentru stabilirea de contacte si parteneriate intre companii.

Concomitent cu Targul „Gusturi Regionale”, se vor desfasura alte doua manifestari expozitionale destinate sectorului alimentar – Targul International Alimentar POLAGRA FOOD si Targul International Gastronomic POLAGRA GASTRO.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Dl. Adrian Marica, Consilier de Zona, Biroul Relatii Externe, Directia Reprezentare Camerala, tel.: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: drc@ccir.ro.