Oportunități de afaceri în cantonul Tuzla, Bosnia și Herțegovina


 

Oportunități de afaceri în cantonul Tuzla, Bosnia și Herțegovina                                                                                                                                                          

Ambasada României Sarajevo vă informează că Guvernul cantonului Tuzla din Bosnia și Herțegovina a publicat la finalul anului 2017 a doua ediție a Ghidului Investitorilor în cantonul Tuzla.

Datele pot fi consultate accesând următorul link: http://www.vladatk.gov.ba/Vlada/Dokumenti/2014/vodici/171214/Vodic_za_investitore_Tuzlanskog_kantona_ENG.pdf .

Ghidul menționat este o lucrare de referință în domeniul promovării oportunităților de afaceri din Bosnia și Herțegovina și vine în întâmpinarea nevoilor investitorilor de a cunoaște mediul de afaceri local și posibilitățile de investiții oferite de către cantonul Tuzla.

Subliniem că respectiva unitate administrativă dispune de un potențial economico-social foarte bine consolidat, fiind cantonul cel mai populat din Bosnia și Herțegovina, iar reședința sa, orașul Tuzla, este al treilea oraș ca mărime din BiH după capitala Sarajevo și Banja Luka (reședința de facto a Republicii Srpska).

Cantonul Tuzla dispune de o infrastructură economică și de transport bine dezvoltată. Menționăm că Aeroportul Internațional din Tuzla este al doilea ca mărime din Bosnia și Herțegovina, cunoscând în ultimii 8 ani o creștere de 100 de ori a volumului de pasageri și deținând la sfârșitul anuului 2017 aproximativ o treime din cota de piață la nivelul BiH.

 

Descărcați aici:  MI 128 din 22.01.2018- oportunitati de investitii in BiH

Sursa:

Ambasada României Sarajevo