Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oportunităţi de afaceri la forumul România- Liban

A- A A+
Oportunităţi de afaceri la forumul România- Liban

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Ambasada României de la Beirut, informează că, în perioada 3-4 mai 2012 o importantă delegaţie de oameni de afaceri libanezi stabiliţi in Africa de Vest se va afla în România.

Astfel, la Hotel Phoenicia Grand Hotel din Bucuresti, pe 3 mai, se va desfăşura un Forum de Afaceri România – Liban pentru Africa, cu participarea întregii delegaţii libaneze (31 de participanţi), din care fac parte, alături de vicepresedintele Camerei de Comert din Beirut, şi oficiali ai Ministerului Afacerilor Externe din Liban, ai Parlamentului libanez precum şi reprezentanţi ai presei din Liban.

Forumul de Afaceri cuprinde în prima parte o sesiune plenară privind aspectele şi relaţiile economice dintre cele două ţări, urmată de un cocktail şi întâlniri bilaterale între firmele participante, pe sectoare de interes comun. Principalele domenii de activitate ale societăţilor comerciale prezente la acţiune sunt productia, comerţul (import/export): produse alimentare, hârtie, ambalaje, materiale plastice, apă minerală, produse metalurgice, reciclare metale, electrocasnice, materiale de construcţii (aluminiu, lemn), produse petroliere, produse cosmetice, electronice, echipamente electrice si generatoare, articole sanitare si faianţa, bijuterii.

Componenţa economică cuprinde şi sectorul imobiliar şi financiar, cel al telecomunicaţiilor, bancar, turism si servicii, consultanţă, intermediere, transport maritim comercial.

Persoana de contact din cadrul Camerei Naţionale pentru înscrierea la eveniment este Daniela Paul, consilier de zonă, Direcţia Reprezentare Camerală, Biroul de Relaţii Externe, telefon: 021 319 00 88.

Related Posts with Thumbnails