Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Parteneriat GALA de ZECE

A- A A+

Parteneriat GALA de ZECE

UNSR – Uniunea Națională a Studenților din România, cea mai mare federație de studenți și tineret din România, organizează în data de 24 februarie 2017 – Gala de Zece. Acest eveniment are loc cu prilejul celebrării a 10 ani de existănță a UNSR, prin virtutea căruia dorim să premiem  Elevi, Studenți, Voluntari și Asociații Studențești – de ZECE. 

Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului unde ne vor onora cu prezența și personalități din conducerea țării precum și din învățământul românesc.

Mail multe informații cu privire la Gala de Zece pot să fie consultate în mapa de prezentare a evenimentului care este atașată acestui mail cât și pe site-ul evenimentului: www.unsr.ro/gala-de-zece

Ne-ar face mare plăcere să vă avem alături ca și parteneri la acest eveniment atât de important pentru tinerii din România!

Descărcați aici: Mapă – Gala de ZECE – UNSR

Dacă considerați oportun spijinul dumneavoastră în cadrul evenimentului național Gala de Zece, vă rugăm să ne contactați pe domnul Dragoș Marian, Vicepreședinte UNSR, e-mail: www.unsr.ro, Telefon: 0751224051.

 

Sursa:

UNSR – Uniunea Națională a Studenților din România

 

Related Posts with Thumbnails