Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Parteneriat pentru sustinerea participarii elevilor de la Liceul de Muzica Sigismund Toduta la o emisiune TV la Bucuresti

A- A A+

Propunere de Parteneriat pentru sustinerea participarii elevilor de la Liceul de Muzica Sigismund Toduta la o emisiune TV la Bucuresti

Promovarea tinerelor talente de la Liceul de Muzica Sigismund Toduta va avea loc in cadrul editiei de 28 aprilie 2015 a emisiunii CLUBUL TANARULUI ORFEU.

Emisiunea este dedicate muzicii clasice si discutiilor pe teme culturale in ultima marti alunii intre orele 20,oo – 21,3o de la Villa Concerto, resedinta din Mogosoaia.

Invitatul special va fi pianistul sud-african Ben Schoeman, aflat la Bucuresti cu prilejul Zilei Nationale a Africii de Sud.

Promovam actiunea in vederea obtinerii unei sustineri financiare, in contrapartida cu mediatiyarea companiilor ce se vor implica in acest proiect. Obtinerea unor finantari sunt necesare intrucat emisiunea Clubul Tanarului Orfeu se sustine exclusiv din Donatii din Sponsorizari.

Companiile de succes pot sustine promovarea tinerelor talente muzicale prin Contracte de Sponsorizare, in baza cariora imaginea lor va fi promovata in emisiune, sau prin Donatii in nume personal sau in numele companiei.

Detalii privind oportunitatile de mediatizare in cadrul emisiunii putei obtine de la domnul Mihai Hristu, Moderator si Producator Clubul Tanarului Orfeu

Telefon +40 7861 323 780

E-mail: youngorpheusclub@gmail.com

Related Posts with Thumbnails