Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Pensiile private, soluţii eficiente pentru motivarea angajaţilor

A- A A+
Pensiile private, soluţii eficiente pentru motivarea angajaţilor

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Cluj vă invită să participaţi la seminarul de informare şi educaţie financiară, miercuri, 26 octombrie 2011, ora 10:00, la Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, Clubul Oamenilor de Afaceri.

Seminarul vizează informarea angajatorilor din oraşul Cluj Napoca şi din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest a ţării asupra rolului pensiilor private în construirea unui parteneriat pe termen lung cu forţa de muncă.

Odată cu introducerea pensiilor private, companiile au oportunitatea de a-şi fideliza angajaţii prin oferirea de pachete de pensii private facultative, cunoscute sub denumirea de Pilonul III, pentru care beneficiază de deduceri fiscale.

O soluţie avantajoasă din punct de vedere fiscal este reprezentată de deductibilitatea fiscală a pensiilor private care se ridică la 400 de euro pe an pentru fiecare angajat şi la 400 de euro pe an pentru angajator, dacă acesta contribuie la rândul său pentru salariaţi.

În cadrul evenimentului vor susţine prezentări reprezentanţii de top ai sistemului de pensii private şi ai unor companii importante, specialişti în investiţii şi protecţie socială. Vor fi prezenţi manageri ai Aegon, ING Pensii Private, Allianz-Ţiriac Pensii Private şi BrokerPool. Pe durata evenimentului, participanţii vor avea ocazia să afle informaţii şi despre soluţii eficiente de motivare a salariaţilor şi de management al resurselor umane şi vor putea adresa întrebări specialiştilor prezenţi la eveniment.

Participanţii sunt aşteptaţi să sosească şi să se înregistreze pe 26 octombrie 2011, începând cu ora 9:30, la Clubul Oamenilor de Afaceri, aflat în sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, str. Horea, nr.3, în data în care va avea loc evenimentul.

Confirmarea participării la eveniment poate fi făcută la adresa: office@ccicj.ro sau la telefon: 0264.432.632 şi fax: 0264.433.558, până pe 24 octombrie a.c.

Seminarul Pensiile private, soluţii eficiente pentru motivarea angajaţilor face parte din seria de evenimente organizate în campania socială de educaţie financiară a Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private: Învaţă să alegi! Pensia privată, o decizie „tânără”, lansată în toamna anului 2010.

Related Posts with Thumbnails