Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Plast Eurasia Istanbul 2017, Târg INTERNAŢIONAL dedicat INDUSTRIEI MASELOR PLASTICE 6 – 9, miercuri – sâmbătă, decembrie 2017,

A- A A+

Plast Eurasia, Istanbul 2017,

Cea de-a 27-a Ediţie  a  Plast Eurasia Istanbul 2017,

Târg INTERNAŢIONAL dedicat INDUSTRIEI MASELOR PLASTICE

6 – 9, miercuri – sâmbătă, decembrie 2017,

www.plasteurasia.com

Turcia este piaţa cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, iar locaţia sa strategică în inima Eurasiei este perfectă pentru deschiderea de noi pieţe respectiv consolidarea reţelei comerciale.

Industria maselor plastice este una dintre cele mai rapide şi mai consecvente industrii în ceea ce priveşte evoluţia economică a Turciei.

Târgul  Plast Eurasia din İstanbul este considerat o reuniune de primă mărime a industriei de prelucrare a maselor plastice din Turcia şi Eurasia, jucând un rol important în deschiderea industriei către pieţele internaţionale şi, totodată, lider al investiţiilor în tehnologie şi utilaje în cadrul acestei industrii.

Plast Eurasia İstanbul 2017 oferă cumpărătorilor şi vânzătorilor oportunitatea unică de a se întâlni, a face schimb de informaţii şi a stabili relaţii cu firmele locale şi cele la nivel mondial.

De ce să expuneţi?

  • Pentru a descoperi cele mai noi tehnologii inovatoare, a fi inovativi şi a profita de verificarea noilor produse şi servicii,
  • Pentru a vă menţine în actualitate, a consolida nivelul de conştientizare a mărcii şi a imaginii brandului dvs.,
  • În cadrul întâlnirilor directe, faţă în faţă, veţi găsi grupul ţintă potrivit pentru a vă crea şansa de a rămâne în mintea şi în atenţia potenţialilor clienţi.
  • Puteţi dezvolta o nouă strategie de afaceri prin analizarea sectorului şi prin compararea caracteristicilor şi preţului produselor.

Plast Eurasia befeficiază de

100.000 mp spaţiu expoziţional

41 ţări expozante

957 firme şi reprezentanţi de firme

84 ţări vizitatoare

48.725 vizitatori profesionişti (43.609 vizitatori interni şi 5 116 vizitatori străini)

 

Reprezentantul oficial al expoziţiei pentru România şi Bulgaria este: Bertrand Gardair, Tel 0771 638 393

tradingconsultbg@yahoo.fr

www.plasteurasia.com

 

Sursa:

BTC EXPORT Romania/Bulgaria,

www.plasteurasia.com

 

Related Posts with Thumbnails