Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

POLAGRA – Targ International pentru Industrie Alimentara

A- A A+
POLAGRA – Targ International pentru Industrie Alimentara

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, face cunoscuta oportunitatea de participare la Targul International pentru Industrie Alimentara POLAGRA / International Food Industry Fair POLAGRA, care va avea loc la Poznań, în Polonia, in perioada 23 – 24 septembrie 2013.

Targul International pentru Industrie Alimentara POLAGRA se organizeaza anual, si reprezinta cea mai mare întalnire a reprezentantilor industriilor alimentare. Accentul va cadea pe produsele lactate, din carne si pe produsele bio si semipreparate

Concomitent cu Targul International pentru Industrie Alimentara POLAGRA, se vor desfasura alte trei manifestari expozitionale destinate sectorului alimentar – Targul International pentru Procesarea Alimentelor POLAGRA TECH, Targul International Gastronomic POLAGRA GASTRO si Targul International  pentru Tehnologii de Ambalare a Alimentelor PACKFOOD.

Combinate targurile reprezinta cea mai mare reuniune a procesatorilor si producatorilor alimentari, editia trecuta avand mai mult de 1000 de expozanti.

Companiile interesate sa participe la aceasta manifestare expozitionala sunt rugate sa transmita un e-mail de intentie, care sa contina datele companiei si numele reprezentantului/reprezentantilor care doresc sa participe, la adresa drc@ccir.ro.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Dl. Petru Saca Consilier de Zona, Biroul Relatii Externe, Directia  Reprezentare Camerala, tel.: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails