Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Posibiltate de promovare a firmelor româneşti în spaţiul CSI

A- A A+

Camera de Comerţ Bilaterală Româno-Rusă(CCBRR) în efortul său continuu de promovare a firmelor româneşti pe spaţiul Federaţiei Ruse şi ţărilor CSI, editează publicaţia INFOCAM RO-RU, în format electronic, lunară ( pentru spatiul CSI în limba rusă ), care se  difuzează la toate cele 165 de Camere de Comerţ teritoriale din Federaţia Rusă, asociaţii profesionale şi patronale ruse, la 30 de CCI teritoriale în Ucraina, la Liga Industriaşilor si Întreprinzătorilor din Ucraina(organizaţie care reuneşte toată industria ucraineană),  la CCI teritoriale în Belarus,  Kazahstan, Azerbaijan şi din alte ţări din spaţiul ex-sovietic.

În cadrul acestui buletin un loc important îl ocupă secţiunea care publică ofertele de afaceri ale fimelor româneşti. Deoarece buletinul se editeaza deja de aproape 6 ani, camere de comert din spatiul CSI il mediatizeaza in regiunile lor, il posteaza pe site-ul lor si primim din partea unor camere de comert liste cu potentiali parteneri pentru firme romanesti care si-au publicat ofertele, in vederea contactarii directe.Este singura publicatie care mediatizeaza oferta romaneasca in spatiul CSI.

Pentru mediatizarea ofertei de afaceri a firmei dumneavoastră, în spaţiul CSI, prin publicarea în buletinul de limba rusă INFOCAM RO-RU, din luna IANUARIE  2015 vă rugăm să completaţi: 2015 IANUARIE Formular mediatizarea ofertei romanesti şi să îl transmiteţi la CCBRR, în atentia dnei Tatiana Tihon-secretar general, pe e-mail :sgccirr@gmail.com sau Katerina Ciaus,  e-mail :katerina.ciaus@gmail.com – redactor, pana la data de 26.01.2015. De asemeni dacă doriţi puteţi să transmiteţi şi imagini care să însoţească anunţul dvs.

În cazul în care nu aveţi posibilitatea de a face oferta în rusă CCBRR va asigura traducerea la un tarif de 50 lei/1 pagina A4, 2000 caractere pe pagina.

Costul  de publicare a unui anunt este de 300 RON/o aparitie in 1 buletin.

Se pot face si abonamente pentru publicarea anuntului pentru mai multe luni(3, 6, 12 luni) beneficiind de o reducere de 10% din tariful de 300 RON/1 aparitie.

Membrii Camerei de Comerţ Bilaterale  Româno-Rusă beneficiază de o reducere de 50%.

Plata se face către Asociaţia Camera de Comerţ  Bilaterală Româno-Rusă, CUI 7005714, la BCR – Sucursala Lipscani, cont RO64RNCB0090000509050001.

Related Posts with Thumbnails