Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Poşta Română limitează greutatea pachetelor şi a scrisorilor cu destinaţia SUA la 453 de grame

A- A A+
Poşta Română limitează greutatea pachetelor şi a scrisorilor cu destinaţia SUA la 453 de grame

Compania Naţională Poştă Română nu mai acceptă la prezentare, începând cu data de 18 noiembrie, nicio trimitere poştală (poştă de scrisori, colete poştale sau E.M.S.) cu destinaţia SUA, având o greutate egală sau mai mare de 453 de grame, potrivit unui comunicat emis vineri de companie.

Prin serviciul Express Mail Service (EMS), Poşta Română oferă posibilitatea expedierii rapide a documentelor şi a mărfurilor.

Interpolul a emis la 6 noiembrie o alertă globală de securitate pentru a ajuta serviciile din cele 188 de ţări membre să repereze colete-capcană de tipul celor pe care al-Qaida le-a trimis din Yemen folosindu-se de serviciile poştale.

La sfârşitul lunii octombrie, au fost descoperite în avioane cargo, între care unul aparţinând companiei de servicii poştale UPC, mai multe dispozitive explozibile ascunse în cartuşe de imprimantă. Pachetele fuseseră trimise cu avionul din Yemen şi trebuiau să ajungă în Statele Unite. Una dintre bombe, interceptată în Marea Britanie, trecuse înainte prin Germania.

După incident, piloţii companiei de curierat UPS şi-au acuzat angajatorul că nu îi apără corespunzător de eventuale acte de terorism.

Sursa: NewsIn

Foto: http://www.oron.ro

Related Posts with Thumbnails