Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Preinscriere Seminar pentru achizitii ONU

A- A A+

Preinscriere Seminar pentru achizitii ONU

INTREVO Development va invita la prima editie a unui eveniment international dedicat oportunitatilor de afaceri cu Organizatia Natiunilor Unite – Seminarul International pentru achizitii ONU. Seminarul este organizat de entitati guvernamentale germane si va avea loc in Bonn, Germania, in perioada 15 – 16 noiembrie 2016.

Romania se numara deja printre tarile furnizoare ale ONU, realizand insa cifre de afaceri mult sub potentialul sau. Tinand cont de relevanta organizatiei dumneavoastra in mediul de afaceri romanesc si de necesitatea ca reprezentanti ai acestuia sa fie cat mai prezenti pe pietele internationale.

INTREVO Development este partenerul exclusiv pentru Romania al evenimentului si in aceasta calitate va transmitem o invitatie de preinscriere la seminar. Societățíle ce vor fi interesati de participare pot contacta organizatorii de preferinta pana la data de 23.05.2016. Se manifesta de asemenea disponibilitatea de a sustine, in anumite conditii ce urmeaza a fi stabilite de comun acord, o expunere pentru cei interesati, cu tema “Oportunitati de afaceri pentru companiile romanesti – furnizarea de produse / prestarea de servicii pentru entitati internationale. Participarea la Seminarul international pentru achizitii ONU – 2016.”

Descărcați aici: Seminar pentru achizitii ONU

INTREVO Development este o companie de consultanta ce recomanda Expansiunea internationala ca Strategie de crestere a afacerilor si sprijina dezvoltarea companiilor romanesti pe piete externe. www.intrevo.ro

 

Sursa:

Echipa INTREVO

office@intrevo.ro

INTREVO Development
Calea Floreasca 169 A, Bldg A, 4th floor
Bucharest – sector 1, Romania
www.intrevo.ro

Related Posts with Thumbnails