Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Prevenire impas scocietatea EST COMPANY ROM IMPEX

A- A A+

Prevenire impas scocietatea EST COMPANY ROM IMPEX

EST COMPANY ROM IMPEX a fost înfiinţată în 1996 în Cluj Napoca, are 150 angajaţi şi este specializată în producţia de costume de baie, lenjerie intimă, corsetărie şi alte produse din materiale textile uşoare.
Clienţii sunt branduri de renume din Europa şi America.
Este o mare echipă de specialişti cu experienţă în producţia de costume de baie şi corsetărie. Furnizează servicii de înaltă calitate de proiectare, croire, coasere, control şi expediere a produselor. Găsiţi la EST COMPANY ROM IMPEX profesionalism, integritate, creativitate, confidenţialitate şi implicare.
Execută atât comenzi mari şi medii (mii de bucăţi), cât şi comenzi mai mici (sute/zeci bucăţi pe model). Dispun de designeri, ingineri, proiectanţi, specialişti control, maiştri, croitori şi confecţioneri cu experienţă care poate să vă asiste în găsirea soluţiilor personalizate pentru nevoile dumneavoastră.
Societatea este într-un continuu proces de calificare şi perfecţionare a angajaţilor proprii, şi de angajare şi recrutare de personal nou şi calificat în domeniu.
Se pune accent pe echiparea firmei cu utilaje performante, care să contribuie la ridicarea eficienţei şi calităţii execuţiei. Dispun de staţii de proiectare/digitizare încadrare performante Gemini şi Gerber, de utilaje de spanuit şi croit de mare eficienţă şi de întreaga gamă de maşini de cusut necesare.
Prin parteneri, execută şi alte operaţii: brodare, laserare, cusut mărgele, etc.
Numărul mare de modele pe care le execută anual presupune o bună coordonare şi urmărire a întregului proces de producţie. De aceea, s-a pus la punct un sistem de gestionare a manoperei, de gestionare a materialelor şi de organizare şi planificare a producţiei.

www.estcompanyrom.com :adresa siteului

un film de prezentare: https://youtu.be/sJ79leVuYKw

Descărcați aici: cateva foto:

 

Sursa:

EST COMPANY ROM IMPEX

Related Posts with Thumbnails