Prezentare compania Safety Broker


Prezentare compania Safety Broker

AgroTransilvania Cluster oferă posibilitatea colaaborării cu un nou membru al Asociației care va reprezinta interesele membrilor sai- Compania Safety Broker.

 

Compania Safety Broker – este o companie de consultanta si intermediere in asigurari cu capital 100% românesc. Infiintțată in 2005, cu o cifra de afaceri de 85 mil euro in 2015,  de 4 ani leaderi pe piata de intermediere in asigurari – conform tuturor site-urilor de profil.

Scopul companiei este de va cunoaste si de a va identifica nevoile in materie de asigurari si sisteme de creditare, urmand si sa se obtine cele mai bune programe  pentru intreg business-ul dumneavoastra, negociind ofertele cu toate societatile de asigurare (si respectiv banci).

Implicarea companiei ca broker se simte nu numai in momentul negocierii ofertelor de asigurare ( pentru culturile agricole, utilaje, sisteme de depozitare, stocuri,) ci, in mod special, in momentul aparitiei evenimentelor nefericite si asigurate, prin asistenta  in derularea dosarelor de dauna.

De asemenea, in cadrul grupului  functioneaza si compania Safety Credit ce are ca scop intermedierea programelor de finantare ( credit, leasing financiar si operational, fonduri europene)

Mai pe larg prezentarea companiei Safety Credit  o regăsiți aici : Prezentare Safety Broker  precum si serviciile de care puteti beneficia in orice moment si de asemenea persoanele de contact dedicate.

Dora Vas, Director,Vanzari Zona Nord-Vest                                                                                                                                       Str. Mioritei, Nr. 2, Cluj-Napoca, Cluj, Tel:0364 – 40.22.03, Fax:    0364 – 40.22.04
dora.vas@safetybroker.ro
http://www.safetybroker.ro/

Safety Broker

 

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

Agrotransilvania-Cluster-1