Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Prezentare comparativă PROGRAME DE DEZVOLTARE RURALĂ – ACTIVITĂȚI NEAGRICOLE

A- A A+

Prezentare comparativă PROGRAME DE DEZVOLTARE RURALĂ – ACTIVITĂȚI NEAGRICOLE

Deoarece pregatirea dosarelor pentru finanțare necesită timp va informăm cu privire la de posibilitățile de finanțare pentru IMM-urile din mediul rural care desfășoara, sau doresc sa desfășoare, activități NEGRICOLE în mediul RURAL. Acestea sunt:

  1. MASURA 6.2.:  „Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale” 

Ajutor financiar: 50.000 de euro/proiect, cu posibilitatea majorării sprijinului la valoarea de 70.000 euro/proiect în cazul activităţilor de producţie, servicii medicale, sanitar-veterinare şi de agroturism, pe baza unui Plan de Afaceri.

Beneficiari: 

  • Fermieri sau membrii unei gospodării agricole care îşi diversifică activitatea prin înfiinţarea unei activităţi neagricole pentru prima dată în spaţiul rural
  • Micro-întreprinderi şi întreprinderi mici existente din spaţiul rural, care îşi propun activităţi neagricole pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin;
  • Micro-întreprinderi şi întreprinderi mici noi, înfiinţate în anul depunerii aplicaţiei de finanţare sau cu o vechime de maximum 3 ani fiscali consecutivi, care nu au desfăşurat activităţi până în momentul depunerii acesteia

MASURA 6.4.: „Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole”

Ajutorul financiar se acordă pentru o perioadă de maxim trei ani și nu va depăşi 200.000 euro/beneficiar (întreprindere unică) pe 3 ani fiscali.

Beneficiari: Societati comerciale din mediul rural

Mai multe detalii puteți să descărcați aici: PNDR 2014 – comparativ sM 6.2. & sM 6.4. (Activitati neagricole in mediul rural)

Pentru intrebări/ nelămuriri/ programări să vă adresați la aceasta adresa de email sau la numerele de telefon afișate mai jos.

Iuliana URSU |Consultant Fonduri Structurale

RedU.C. Consulting Group

Contact:

Tel.: 0744793343

Email: red.consultanta@gmail.com; office@vreausrld.ro

http://vreausrld.ro/ 

https://www.facebook.com/RED.consultanta

 

Sursa:

RedU.C. Consulting Group

Related Posts with Thumbnails