Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Prezentare – Firma Someshwar Metal Pvt Ltd, INDIA

A- A A+

Prezentare – Firma Someshwar Metal Pvt Ltd,  INDIA

 

Profităm de această oportunitate pentru a vă prezenta firma Someshwar Metal Pvt Ltd, important producător de sârmă din aliaje metalice neferoase, având sediul în Nashik, Maharashtra, India. Suntem un nume recunoscut pe piaţa industriei sârmei din metale neferoase de peste 2 decenii fiind furnizori ai acestor produse pe tot cuprinsul Indiei către companii multinaţionale şi utilizatori importanţi. De asemenea, exportă în mod curent în Europa, Asia şi ar dori să demareze activitatea de furnizare a sârmei din metale neferoase şi în zona noastra de activitate.

Vă rugăm să ne ajutaţi să oferim produsele noastre şi să asigurăm soluţii personalizate potenţialilor clienţi. Am dori să aflăm cum am putea colabora pentru a satisface cerinţele utilizatorului final. Doresc produselor noastre, pentru a putea colabora şi cu acestea în vederea intrării pe piaţă.

Regăsiţi mai jos detaliile  produselor Firmei Someshwar Metal Pvt Ltd şi aplicaţiile acestora:

Firma este recunoscută pentru furnizarea unor produse de calitate premium la preţuri competitive în India şi  dorește să stabilească relaţii durabile cu utilizatorii acestora.

Aici: se găseşte descrierea profilului firmei someshwar-metal-profile şi broşurile tehnice brochure-of-smplbrochure-of-smpl-2

PRODUSE din ZINC:

  • Sârmă de zinc – Spray termic pentru galvanizarea buteliilor de gaz, Ţevi de oţel, Condensatori, Spray de zinc utilizat pentru întreţinerea podurilor, căilor ferate      şi infrastructurii. Prelungeşte durata de viaţă a oţelului de la 25 la 100 de ani.
  • Bară de zinc- Condensator metalizare cu film şi placare cu zinc.
  • Zinc Aluminiu – Aplicarea tehnicilor de sablare şi metalizare cu spray termic.

SÂRMĂ din ALIAJE de CUPRU

  • Sârmă din alamă – Textile tehnice, Cârlige / Ace stofe
  • Sârmă din fosfor – bronz – Electrozi de sudare, Broaşte, Angrenaje, Compoziţie pentru fabricarea firelor şi fibrelor de sticlă
  • Sârmă linie de frână / susţinere ambreiaj – Utilizat în plăcuţele de frână la automobile şi pe bază de azbest

 

Abhimanyu Asija, CEO

+91 98230 30932

Sursa:

SOMMET Nasik

[e-mail:sommetalwires@gmail.com]

Related Posts with Thumbnails