Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

PRIA Urban Innovation Conference, 24 mai 2017, Cluj-Napoca

A- A A+

PRIAevents organizează PRIA Urban Innovation Conference – platforma unică pentru discuții aprofundate între oficialii guvernamentali, actorii locali, reprezentanții ai mediului de afaceri și lideri ai comunității. Ei vor evidenția cercetarea și proiectele care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase.

Conferința PRIA Urban Innovation va avea loc în localitatea Cluj-Napoca, oraș care este în continuă dezvoltare.

Toate acestea vor adăuga valoare și oferă mult mai mult decât o platformă de networking de nivel înalt. Evenimentul se va concentra asupra punctelor importante de discuție pentru mediu urban, inovație, mobilitate, energie, tehnologie, mediu și infrastructură.

Cum ne vom remodela orașele și cum putem crea oportunități economice pentru următoarele decenii? Tehnologia inovatoare, energie verde, infrastructura pentru mașini electrice și bicicleta sunt cu siguranță răspunsurile.

Vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri.

Related Posts with Thumbnails