Primul eveniment online dedicat comerțului electronic între Bulgaria și România


Primul eveniment online dedicat comerțului electronic între Bulgaria și România

Pe 14 aprilie 2022, în parteneriat cu EuShipments, Camera de Comerț și Industrie Bulgaro-Română va organiza pentru prima dată un eveniment online B2B dedicat comerțului electronic între Bulgaria și România.

Se vor oferi producătorilor, retailerilor online și distribuitorilor din ambele țări oportunitatea de a întâlni companii din industriile conexe comerțului electronic – logistică, fintech, traduceri, servicii financiare și juridice, specialiști IT, agenții de marketing digital, agenții de resurse umane etc.

Companiile membre CCIBR vor participa gratuit la sesiunea de networking, după completarea formularului de înregistrare preliminară. Puteți împărtăși invitația și altor companii în cazul în care considerați că participarea acestora la evenimentul B2B va fi utilă. Companiile non-membre vor avea posibilitatea de a participa după plata unei taxe simbolice în valoare de 20 de euro.

Dacă doriți să vă promovați afacerea, produsele, serviciile și să împărtășiți experiențe proprii sau informații utile celorlalți participanți, vă rugăm să consultați pachetul de sponsorizare.

Sursa:

Echipa Camerei de Comerț și Industrie Bulgaro-Română
str. Voyvodova nr. 12-14, Ruse, Bulgaria
fix +359 82 507 606
mobil +40 745 644 577

www.brcci.eu | LinkedIn | Facebook | YouTube