Produse care ar putea pune stop furtului de utilităţi. Vezi soluţiile şi oferta de colaborare a unei firme din Polonia


O companie poloneză, producătoare de indicatori pasivi pentru câmpul magnetic, este interesată să găsească distribuitori şi colaboratori în plan local. MAGNETO Ultd este lider european în acest domeniu, iar produsele sale sunt recunoscute ca inovative la nivel mondial, compania deţinând  numeroase brevete de invenţie înregistrate la nivelul Comunităţii Europene.

Indicatorii pasivi pentru câmpul magnetic (denumiţi MFI) sunt proiectaţi pentru înregistrarea permanentă a prezenței unui câmp magnetic. Printre altele, ei pot fi folosiţi pentru identificarea de încercări de a afecta dispozitivele de măsurare cu un câmp magnetic puternic, altul decât cel al aparatului respectiv (de exemplu a contoarelor de apă şi a contoarele de gaze a căror funcţionare corectă, altfel spus precizie de măsurare, poate fi perturbată de un câmp magnetic exterior).

Astfel de produse sunt necesare în România pentru un mai bun control, în contextul situaţiilor numeroase de furt de curent electric sau de gaze prin uzitarea magneţilor, specifică reprezentanţii MAGNETO Ultd. Aşadar, fenomenul poate fi escaladat prin folosirea acestor indicatori, care devin tot mai populari în întreaga lume.

Mai multe informaţii despre aceste produse poate fi obţinute de la următoarele date de contact:

Link Website: http://www.magneto.pl/en/page/136
Tel./Fax: +48 34 366 88 58

E-mail: wskazniki@magneto.pl