Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Propunere organizare misiune economică în Kiev, Ucraina, pe perioada expoziției de mobilă din 3-6 martie 2021

A- A A+

Propunere organizare misiune economică în Kiev, Ucraina, pe perioada expoziției de mobilă din 3-6 martie 2021

Clusterul de Mobilier Transilvan propune organizarea unei misiuni economice în Kiev, Ucraina, pe perioada expoziției de mobilă din 3-6 martie 2021

Detalii despre această expoziție de mobilă, găsiți mai jos, inclusiv un link:

Forumul Internațional al Mobilelor din Kiev (KIFF) este cea mai mare expoziție internațională de mobilă și articole de interior din Ucraina, un indicator incontestabil al stării și dezvoltării industriei mobilei din această țară, o sursă inepuizabilă de tehnologii moderne, idei, tendințe și trenduri pentru designul interior.

Expoziția de mobilier KIFF cuprinde peste 700 de mărci, situate pe 30.000 m2 de spațiu expozițional, este vorba de numeroase evenimente și proiecte de design organizate de ediții specializate de top din Ucraina, prelegeri, prezentări și cursuri de master de la guru-urile mondiale de design.

Link: https://10times.com/kiev-expo-furniture

Condiții de călătorie pentru Ucraina:

  • la trecerea frontierei de stat e obligatorie încheierea/deținerea unei polițe de asigurare medicală, care să acopere costurile unui eventual tratament pentru COVID-10 și/sau costurile privind cheltuielile de carantină
  • e necesară o testare moleculară tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuată în ultimele 48 ore înainte de trecerea frontierei de stat (rezultat negativ) pentru a evita carantina de 14 zile în Ucraina.

Vă rugăm să dați un răspuns cu privire la interesul d-voastră de a participa în această delegație până la data de 5 februarie.

De asemenea, se va finaliza agenda acestei misiuni economice împreună cu d-voastră și în funcție de interesele pe care le mai aveți în zonă, așa că orice propunere/ sugestie este binevenită.

Sursa:

Cluster Mobilier Transilvan

Piața 1 Mai, nr. 4-5, Cluj-Napoca

E-mail: dana.dragonici@mobiliertransilvan.ro

Related Posts with Thumbnails