Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Propunere participare misiune economică sponsorizată de UE în Japonia

A- A A+

Compania de consultanță Deloitte vă invită să participați la misiunea economică care se va desfășura în Japonia în perioada 7 – 11 iulie 2014, misiune organizată și finanțată de Uniunea Europeană.

Misiunea economică se adresează firmelor din domeniul tehnologiilor de construcții din Europa cuprinzând, alături de alte elemente din program, un târg de promovare a produselor din acest domeniu. În cadrul misiunii, firmele vor avea oportunitatea de a iși prezenta produsele și de a încheia parteneriate de colaborare cu firme din Asia sau Europa, beneficiind în același timp de servicii de interpretare și asistență juridică pe toată durata participării.

Participarea la aceasta misiune se va face pe baza completării unei aplicații și a participării la un proces de selecție efectuat de Uniunea Europeană împreună cu Deloitte. Firmele din domeniul tehnologiilor construcții selectate vor fi instruite de Deloitte în vederea pregătirii participării la misiunea economică. Această pregătire implică participarea la un training în Bruxelles și consultanță pe tot parcursul procesului de aplicare.

Majoritatea costurilor de participare la misiunea economică, mai puțin cele legate de transportul până în Coreea de Sud, sunt suportate de Uniunea Europeană. Pentru a afla mai multe informații, vă rugăm să accesați următorul site: www.eu-gateway.eu și să citiți materialul atașat.

Termenul limită de aplicare este 14 februarie 2014 și presupune parcurgerea a doi pași (completarea a două formulare) înainte de această dată. Aplicarea este simplă, nu implică un consum de resurse financiare și se realizează direct pe site-ul programului www.eu-gateway.eu.

Întrebări și informații suplimentare pe e-mail: aposirca@deloittece.com sau telefon: 0731 790 201.

CBT Japan 2014 Business Mission Programme (pre-selection)

Sursa: Deloitte

Related Posts with Thumbnails