Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Raport Deloitte „Technology Fast 50 in Central Europe”

A- A A+

Această competiție s-a născut la inițiativa companiei Deloitte, la nivel regional și global , care are ca scop evidențierea companiilor în plină ascensiune și  a companiilor care tocmai s-au stabilit pe piață.

Pentru a fi eligibile companiile trebuie să întrunescă o serie de criterii. Reprezentanții Deloitte verifică datele din registrele contabile ale companiilor pentru a determina acuratețea acestora. Deloitte nu auditează și nici nu analizează situația lor financiară.

Această prestigioasă competiție anuală premiază cele mai rapide creșteri ale companiilor cu profil tehnologic, bazată pe rata de creștere a veniturilor pe o perioada de 5 ani. Creșterea veniturilor este calculată în moneda locală, iar companiile, pentru a se califica, trebuie să îndeplinească pragul minim de venit (Euro).

În Top Technology Fast 50 din Europa Centrală pe anul 2013, compania românească Vola.ro care are ca domeniu de activitate vânzări on-line de bilete de avion, ocupă locul I, cu o rată de creștere a veniturilor de 5729% pe ultimii 5 ani.

Locul II este ocupat de o compania Bitgear Wireless Design Services, din Serbia, furnizoare de soluții de sisteme informatice, cu o rată de creștere de 1872% în ultimii 5 ani, iar locul III aparține unei companii poloneze de software, Softhis Sp, care a avut o creștere de 1573%.

Alte 5 companii românești au ocupat în acest top poziții importante.

Accesând link-ul de mai jos puteți găsi întreaga listă a premianților.

http://www2.deloitte.com/content/www/global/en/pages/about-deloitte/articles/technology-fast50-ce.html

Related Posts with Thumbnails