Renexpo South-East Europe – târg din domeniul energiei din surse regenerabile și eficiență energetică


Renexpo South-East Europe – târg din domeniul energiei din surse regenerabile și eficiență energetică 
În perioada 18-20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din București, va avea loc cel mai mare târg în domeniul energiei din surse regenerabile și eficiență energetică – Renexpo South-East Europe unde beneficiați de consiliere gratuită direct de la specialiștii în domeniul energetic.

Adresat atât sectorului industrial și al clădirilor, cât și antreprenorilor din sectorul agricol și zootehnic care doresc să valorifice reziduurile agricole pentru obținerea căldurii și a electricității, evenimentul reprezintă o mare oportunitate în identificarea metodelor de eficientizare a consumului de energie, adaptate fiecărei companii în parte.

 „Acest eveniment reprezintă o mare oportunitate de a intra în contact cu specialiști în domeniul eficienței energetice. Obiectivul nostru este să ajutăm participanții în cadrul acestui eveniment să identifice cea mai bună soluție pentru reducerea costurilor la energie. Puteți obține acest beneficiu prin valorificarea resurselor avute la dispoziție”, Gabriel Iștoc, General Manager B-Team Energy and Environment.

Vino la standul B-Team Energy and Environment pentru a discuta direct despre nevoile și potențialul proiectelor tale. Afli cum îți poți valorifica resursele pe care le ai la dispoziție și cum poți face apel la altele noi, cum să îți reduci consumul de energie și care este cea mai bună tehnologie pentru afacerea ta.

Împreună cu partenerii de la bwe biogas (Germania) specialiștii B-Team Energy and Environment îți stau la dispoziție timp de 3 zile pentru a găsi împreună cu tine acele soluții adaptate de eficiență energetică care să corespundă proiectelor tale.

Totodată te poți înscrie pentru un studiu de pre-fezabilitate gratuit și poți afla informații despre oportunitățile de finanțare a proiectelor.

Despre B-Team Energy and Environment

B-Team Energy and Environment realizează proiecte de cogenerare de înaltă eficiență și este unul dintre furnizorii importanți de echipamente și servicii specializate în domeniul cogenerării și al trigenerării în România.

Despre bwe biogas weser-ems GmbH & Co. KG

bwe biogas weser-ems GmbH & Co este lider în tehnologii pe bază de biogaz. Instalațiile de biogaz furnizate sunt construite la cheie și respectă cele mai înalte standarde de calitate. bwe biogas weser-ems GmbH & Co s-a implicat în dezvoltarea a peste 500 de proiecte de biogaz din întreaga lume.
Pentru obținerea unei invitații ce vă asigură acces gratuit la eveniment, puteți trimite un e-mail pe adresa florina.tudor@bteam.

 

Pentru mai multe detalii legate de program, vă rugăm accesați www.bteam-energy.ro


Sursa:

Florina Tudor, Specialist Marketing // B-Team Energy and Environment
Tel:  +40 757 061334
Email: florina.tudor@bteam.ro //  Web-site: www.bteam-energy.ro