Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Reprogramare Curs “Elaborarea strategiei de dezvoltare locală” organizat de Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV

A- A A+

Reprogramare Curs “Elaborarea strategiei de dezvoltare locală” organizat  de Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV 

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV va anunta reprogramarea cursului “Elaborarea strategiei de dezvoltare locala” pentru perioada 7-9 si 22-24 februarie 2017.  

Cursul este programat pe durata a 6 zile, in Cluj-Napoca, in incinta hotelului Univers T (https://universt.ro/).

Cursul isi propune dobandirea de cunostinte teoretice si dezvoltarea abilitatilor necesare in elaborarea strategiilor de dezvoltare locala in domeniul serviciilor sociale.

Vor fi parcurse toate etapele de realizare ale unei strategii, incepand de la analiza situatiei actuale, stabilirea de obiective şi prioritati, a unui plan de actiune, inclusiv aspecte privind implementarea, monitorizarea si evaluarea acesteia.

De asemenea vor fi prezentate metodologii si instrumente de analiza (chestionare, interviuri, focus-grupuri, analiza de documente etc.) care sa ajute la intelegerea, diagnosticarea si prezentarea cat mai clara a situatiei actuale, clasificarea si structurarea principalelor probleme intalnite, formularea alternativelor si stabilirea criteriilor semnificative pentru luarea deciziilor astfel incat strategiile sa fie relevante, eficiente, eficace, sustenabile si sa aiba impact pe termen mediu si lung.

Vor fi realizate multe exercitii si vor fi prezentate studii de caz care vor facilita punerea in practica a aspectelor prezentate in cadrul cursului.

Detalii despre temele abordate, tarif si inscriere sunt disponibile pe pagina de web a PROIS-NV – AICI.

 

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails