Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Reuniunea de Afaceri Româno-Palestiniană

A- A A+

Peste 90 de companii au participat miercuri 12 februarie la Reuniunea de Afaceri Româno-Palestiniană, la Palatul Camerei de Comerț Naționale a României.

Intensificarea relațiilor economice și comerciale și valorificarea oportunităților de cooperare româno-palestiniene, aflate și pe agenda celei de a doua sesiuni a Comitetului Interguvernamental Româno – Palestinian, au reprezentat obiectivele organizării Forumului oamenilor de afaceri români și palestinieni de către Camera de Comerț Națională a României.

La lucrările Forum-ului au participat oameni de afaceri palestinieni, care au însoțit la București delegația oficială palestiniană, condusă de E.S. Ministrul Afacerilor Externe al Palestinei, Domnul Raid Al-Malki, alături de reprezentanți ai comunității de afaceri palestiniene din țara noastră și ai firmelor românești interesate de dezvoltarea comerțului bilateral.

Cu ocazia Forumului s-a finalizat Acordul de cooperare între Camera de Comerț Națională a României și Federația Palestiniană a Camerelor de Comerț, Industrie și Agricultură și s-a inițiat Acordul de constituire a Consiliului de Afaceri Româno – Palestinian.

Partea a doua a Forumului a cuprins o sesiune de intalniri bilaterale, in cadrul careia oamenii de afaceri din cele doua tari au discutat despre proiecte concrete.

Sursa:Direcția Reprezentare Camerală
Biroul Relații Publice
tel.: 021 319 18 85
fax: 021 319 01 56
drc@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails