Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Reuniuni de afaceri bilaterale in cadrul programului “O noua initiativa – Punti de Afaceri Globale, Uniunea Europeana – Turcia”

A- A A+
Reuniuni de afaceri bilaterale in cadrul programului “O noua initiativa – Punti de Afaceri Globale, Uniunea Europeana – Turcia”

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea  Biroului Consilierului Comercial din cadrul Ambasadei Republicii Turcia in Romania,  face cunoscuta oportunitatea de  participare la reuniunile de afaceri bilaterale care se vor desfasura la Alexandria, Egipt, in zilele de 26-27 mai 2013 si la Tunis, Tunisia, in zilele de 11-12 iunie 2013, in cadrul programului turc intitulat “O noua initiativa – Punti de Afaceri Globale, Uniunea Europeana – Turcia”. Organizatorii acestui program sunt: Ministerul Economiei din Turcia si Uniunea Camerelor de Comert si a Burselor de Marfuri (TOBB).

Intiativa are ca scop facilitarea comertului si parteneriatelor investitionale dintre companii din Uniunea Europeana si din Turcia, pe terte piete. Etapele pilot ale acestei initiativei acopera Egiptul, Tunisia si Palestina si sunt sustinute de un studiu de cercetare despre sinergiile si oportunitatile de a face afaceri pe aceste piete.

La reuniuni vor participa companii din Turcia si Uniunea Europeana si din tarile gazda  Egipt si Tunisia. Baza sectoriala pentru fiecare tara poate fi accesata la adresa web http://www.eu-turkeyglobalbusinessbridges.eu-website. Inregistrarea participarii companiilor interesate se face on-line, la adresa http://businessbridges.tobb.org.tr, prin completarea formularului pana la data de 30 aprilie 2013.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Daniela Paul, Consilier, Biroul Relatii Externe,  Directia Reprezentare Camerala, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails