Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Romexpo anunta TMA 2015

A- A A+

Romexpo anunta TMA 2015

Va informam ca ROMEXPO S.A. va organiza, in perioada 28 – 31 mai 2015, cea de-a V–a editie TMA Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare

Organizat inca din anul 2011, TMA este un eveniment care se adreseaza tuturor cabinetelor, centrelor, asociatiilor, fundatiilor si firmelor interesate de medicina alternativa, produse naturiste, terapii spirituale si complementare.

Prin organizarea unei noi editii a TMA, Romexpo ofera tuturor companiilor participante oportunitatea de a-si prezenta produsele si serviciile unui public direct interesat, beneficiind in acelasi timp de o platforma optima de informare si socializare.

Prin participarea la TMA, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa-si prezinte produsele direct publicului interesat. Pe langa prezenta celor mai importante firme din domeniu, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie al TMA 2015, contribuind astfel la crearea unui mediu propice interactiunii.

Incepand cu anul 2015, targul se va desfasura in aceeasi perioada cu TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum, KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii, AUTOEXPOTEHNICA – Expozitie internationala de componente si accesorii auto AUTO EXPO – Expozitie de autoturisme, camioane si utilitare

Desxarcati aici: prezentare comerciala TMA 2015

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TMA, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Diana Popa – Manager Proiect

Telefon: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70

Email: tibco@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro

Related Posts with Thumbnails