Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Expozitii

ROMEXPO S.A. București anunță ROMMEDICA si DENTA 2016

A- A A+

ROMEXPO S.A. București anunță ROMMEDICA si DENTA 2016

Romexpo organizeaza, in perioada 14 – 16 aprilie 2016, urmatoarele evenimente:

  • ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie
  • DENTA, editia de primavara – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

In cadrul targului ROMMEDICA sunt asteptate sa expuna firme de aparatura si soft medical, companii farmaceutice, banci si societati de finantare si leasing, centre medicale private. In plus, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie, contribuind astfel la crearea unui mediu favorabil interactiunii.

Tematica targului international de medicina si farmacie a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, Romexpo va organiza doua noi saloane cu tematica complementara: EXPOVIEW – Salon de optica medicala si oftalmologie si BEAUTIFY – Salon de chirurgie estetica.

EXPOVIEW este un salon de nisa care focalizeaza atentia vizitatorilor specialisti catre produse si noutati din domeniul industriei de profil, aducand impreuna producatorii din domeniu, clinici si spitale, distribuitori de produse, furnizori de servicii, medici, asistente si toti ceilalti factori implicati.

BEAUTIFY se adreseaza producatorilor/distribuitorilor de consumabile specifice chirurgiei plastice & reparatorii, producatorilor/distribuitorilor de consumabile medicale generale, agentii de turism medical, distribuitorilor de aparatura/produse cosmetice specifice pentru infrumusetare/intinerire, importatorilor de mobilier specific pentru dotarea clinicilor de infrumusetare, clinici si cabinete de chirurgie estetica plastica si reparatorie.

DENTA – editia de primavara se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara. Acest eveniment nu este doar o expozitie de produse si echipamente, ci ofera si posibilitatea de contractare si vanzare.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO S.A. si Camerele de Comert si Industrie teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la editiile din 2016 ale ROMMEDICA si DENTA. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Diana Popa – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
E-mail: rommedica@romexpo.ro; denta@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro
Web: www.rommedica.ro; www.denta.ro

 

Sursa:

ROMEXPO S.A. București

ROMEXPO

 

 

Related Posts with Thumbnails