Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

ROMEXPO S.A. București anunță TIBCO si KIDEX 2016

A- A A+

ROMEXPO S.A. București anunță TIBCO si KIDEX 2016

 

ROMEXPO S.A. București anunță editia 2016 a urmatoarelor evenimente ce se vor organiza in perioada 2 – 5 iunie 2016, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

  • TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum
  • KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii

Ajuns la cea de-a XXXIII-a editie, TIBCO continua traditia unui eveniment de succes care, inca din 1974, a atras sub cupola Pavilionului Central mii de vizitatori in cautare de noutati si oferte, interesati sa achizitioneze produsele de larg consum expuse de companiile participante.

Din acest an, tematica TIBCO a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, pe langa deja traditionalele categorii de bunuri de larg consum, tematica targului va include si saloanele: PROSHOPSalon de sisteme de expunere spatii comerciale si EXPO SERVICESSalon de servicii.

Astfel, TIBCO ramane locul potrivit in care producatorii, importatorii si distribuitorii de bunuri de larg consum din tara si din strainatate isi pot prezenta produsele intr-o atmosfera de business, propice comunicarii si networking-ului.

TIBCO 2016 isi propune sa aduca publicului o oferta variata de bunuri de larg consum, mai ales prin organizarea celor doua saloane – PROSHOP si EXPO SERVICES, pentru ca vizita targului sa fie o experienta placuta, dar si profitabila, atat pentru vizitatori, cat si pentru expozanti.

Targul se va desfasura in aceeasi perioada cu KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Pentru detalii  privind participarea la TIBCO și KIDEX 2016, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Diana Popa – Manager Proiect

Telefon: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70

Email: tibco@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro

 

Sursa:

ROMEXPO S.A. București

ROMEXPO

 

 

Related Posts with Thumbnails