S.C. ASCONSULTING S.R.L. Buget de Venituri si Cheltuieli 2022 și Proiectul de Buget de venituri si cheltuieli pe anul 2023


S.C. ASCONSULTING S.R.L. Buget de Venituri si Cheltuieli 2022 si Proiectul de Buget de venituri si cheltuieli pe anul 2023

 S.C. ASCONSULTING S.R.L. şi-a început activitatea în 1991 având ca unic asociat Camera de Comerţ şi Industrie Cluj. Firma are ca obiect principal de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Firma a fost înfiinţată având în principal activităţi de consultanţă, însă, pe parcurs, activitatea firmei s-a diversificat. Astfel, asociatul unic a decis extinderea afacerii prin dezvoltarea unor noi activitati.

În prezent, firma funcţionează în sediul din str. Horea nr.3, cu asociat unic Camera de Comerţ şi Industrie Cluj iar în considerarea transparenţei necesare unei instituţii, afişează spre consultare Buget de venituri si cheltuieli pe anul 2022 si Proiectul de Buget de venituri si cheltuieli pe anul 2023 pe care le găsiţi mai jos: