Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Salon euro-mediteranean pentru îmbrăcăminte, în Tunisia

A- A A+
Salon euro-mediteranean pentru îmbrăcăminte, în Tunisia

Centrul de Promovare al Exporturilor organizează, în colaborare cu Federaţia Naţională a Textilelor şi Centrul Tehnic al Materialelor Textile, cea de-a 13-a ediţie a Salonului euro-mediteranean pentru îmbrăcăminte “TEXMED-Tunisia 2012. Evenimentul se va desfăşura în perioada 3-5 octombrie, în incinta Parcului Expoziţiilor Kram din Tunis, şi va reuni în acest an peste 250 de expozanţi internaţionali şi 3000 de vizitatori profesionişti.

Salonul TEXMED Tunisia a devenit un important punct de întâlnire şi promovare pentru firmele producătoare de îmbrăcăminte din spaţiul euro-mediteranean.

Noul concept al expoziţiei TEXMED este bazat pe compartimentarea evenimentului în cinci secţiuni, intitulate “Meserii”, permitând prezentarea unei oferte bogate şi diversificate: Texmed Fashion-Texmed, Sourcing-Texmed, Services-Texmed, Pro-Texmed şi Young Designers.

Pentru mai multe informaţii legate de participarea la această acţiune, se recomandă consultarea site-ului dedicate acestui forum: www.texmed-tunisia.com.

Related Posts with Thumbnails