Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Sărbătorirea a 20 de ani de activitate Fundația culturală și de caritate pentru protecția patrimoniului cultural național “CARPATICA” și 10 ani de apariție neîntreruptă Revista de cultură urbană “ORAȘUL”

A- A A+

Sărbătorirea a 20 de ani de activitate Fundația culturală și de caritate pentru protecția patrimoniului cultural național  “CARPATICA”  și 10 ani de apariție neîntreruptă Revista de cultură urbană  “ORAȘUL”

 

Anul acesta este un an aniversar:

– Fundaţia Culturală „Carpatica” sărbătoreşte 20 de ani de activitate.

– Revista de cultură urbană „Oraşul” împlineşte 10 ani de apariţie neîntreruptă.

Este ocazia de a sărbători realizările și succesele. dar și de a evalua ceea ce s-a scăpat sau nu s-a făcut cum ar fi trebuit.

Rugăm să transmiteți răspunsul la opt întrebări formulate pentru a forma o părere despre Revista de cultură urbană “ORAȘUL” pentru a  împărtăși opiniile Dumneavoastră. La acestea puteți să adăugați orice apreciere sau sugestie.

  1. După 10 ani… (nu după 20, ca-ntr-unul dintre romanele adolescenţei noastre), presimt venind spre noi suflul cuceritor, optimist, al noii primăveri a ORAŞULUI. Cum percepeţi acest sentiment, această stare?
  2. Când şi în ce împrejurări v-aţi apropiat de ORAŞUL? Altfel spus, ce v-a îndemnat să-i treceţi pragul?
  1. Ce v-a oferit şi ce nu v-a oferit ORAŞUL? Câte din aşteptările cu care v-aţi „înarmat” şi aţi pornit la drum vi s-au împlinit?
  1. Cum se poziţionează ORAŞUL în concertul revistelor clujene sau chiar la nivel de ţară şi care consideraţi că-i sunt elementele definitorii?
  1. Ce înseamnă pentru dumneavoastră Revista de cultură urbană ORAŞUL: un loc al întâlnirilor între confraţi, o agora de idei, o oază de linişte în care se petrece refacerea, transgresarea unor experienţe de tip spiritual sau un mod de-a da consistenţă propriei vieţi lăuntrice?
  1. Are revista ORAŞUL perspective de dezvoltare? În ce direcţie/direcţii?
  1. ORAŞUL – o posibilă rampă de lansare în diverse ramuri ale artelor, culturii, ştiinţelor?
  1. Ne aflăm la un moment în care povestea noastră anticipează alte experienţe, alte provocări; totul ca un dar întors. Vă încumetaţi să mergem mai departe?

 

Răspunsurile Dumneavoastră vă rugăm să le transmiteți la Fundația Culturală  “CARPATICA”

 

Sursa:

Fundația Culturală  “CARPATICA”

Cluj-Napoca, 400129, Bd. Eroilor nr.16

tel: 0264-596 716, fax: 0264-596 716

e-mail: redactiaorasul@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails